Anuntul viral al unei soferite care vrea sa vanda un Ford:

Anuntul viral al unei soferite care vrea sa vanda un Ford: „Masina e gri. Nu e Focus, nu e Clio..”

Anuntul unei soferite din Marea Britanie care vrea sa vanda un Ford Fiesta a devenit viral.

Laura a fost rugata de fratii ei sa vanda o masina. Tanara este mecanic auto, instructor de curse si participa la numeroase competitii motorsport, asa ca masinile nu mai au niciun secret pentru ea. A recunoscut insa ca detesta sa puna masini la vanzare, deoarece foarte multi clienti sunt interesati de ea, nu de autovehicul.

A creat un anunt simplu, dar care a devenit imediat viral, gratie umorului si a ironiei. 

„Acesta e un Ford Fiesta din 2009 – nu un Focus, nu un Clio si cu siguranta nu un covor zburator. Masina e gri – nu ma intrebati ce nuanta de gri, tot ce stiu este ca are o vopsea speciala si este neagra pe intuneric… ca si restul din jurul ei – ce amuzant.

Are un motor 1.6 tdci (diesel). E bun la economia de carburant. Nu, asta nu inseamna ca poti merge 100 km, dupa care sa ma suni ca ai ramas fara motorina. Foloseste-ti mintea. Masina e in trei usi. Una in stanga, alta in dreapta si a treia la portbagaj. Poti folosi oricare din aceste usi pentru a intra si iesi din masina, daca doresti sa amesteci putin lucrurile”.

Laura adauga ca masina poate fi testata oricat si oricand, pentru a vedea cati „bulbi albastri” de 99p poti indesa in portbagaj.

Femeia ii avertizeaza pe posibilii clienti ca orice critica la adresa masina o va face sa consume 50 de minute din timpul alocat, in care accepta minciunile si va amagi pe cat posibil. Ulterior, ii va spune acelui om sa se care „dracului de acolo”.

„Asta e. Fiesta. Gri. Diesel. 2.750 lire”, conchide tanara.

Anuntul de vanzare a Fordului a adunat peste 44.000 de aprecieri, dupa distribuirea mesajului pe Facebook.

VIDEOCLIPUL ZILEI