Alfa Romeo 4C Spider 33 Stradale Tributo si-a facut debutul

Alfa Romeo 4C Spider 33 Stradale Tributo si-a facut debutul

Italienii de la Alfa Romeo au dezvoltat o versiune speciala 4C Spider 33 Stradale Tributo, care va avea numai 33 de exemplare si care va putea fi cumparata in America de Nord.

Avand in vedere iminenta retragere din lumina reflectoarelor a lui 4C Spider, Alfa Romeo ne propune o editie speciala a acestui model destinata clientilor din America de Nord.

Mai exact, vorbim despre o versiune speciala, model care si-a gasit inspiratia in mai vechiul Alfa Romeo 33 Stradale, model care a fost lansat pe piata in urma cu aproape 60 de ani.

Potrivit informatiilor disponibile pana la acest moment, aceasta versiune speciala va fi si una exclusivista, doar 33 de unitati urmand sa fie realizate.

Ce noutati aduce Alfa Romeo 4C Spider 33 Stradale Tributo

Tim Kuniskis, director global in cadrul Alfa Romeo, pretuieste in recentele sale declaratii modelul 4C Spider, despre care spune ca a fost “un vector de imagine al Afla Romeo inca de la debutul sau din 2014, impresionand fanii marcii din intreaga lume”.

Totodata, 4C Spider este un model extrem de important pentru constructorul italian deoarece a marcat si revenirea Alfa Romeo pe piata auto din America de Nord.

Citeste si: Cum arata si cat costa cea mai scumpa Alfa Romeo Giulia vanduta pe Autovit

Alfa Romeo 4C Spider 33 Stradale Tributo. Conform informatiilor disponibile pana la aceasta ora, fiecare exemplar Alfa Romeo va fi vopsit in nuanta Rosso Villa d’Este. De asemenea, toate cele 33 de exemplare ale acestui model special vor fi echipate cu elemente realizate din fibra de carbon cu detalii de culoare rosie.

Nu in ultimul rand, aceste modele vor fi echipate cu un set de jante finisate intr-o nuanta aurie, cu dimensiuni de 18 inci pe fata, respectiv de 19 inci pe spate.

Surprize vor exista si la nivelul habitaclului, acolo unde italienii au pregatit o tapiterie mixta, realizata din piele si Dinamica. Bineinteles, logo-ul 33 Stradale Tributo va sta la loc de cinste pe plansa de bord si pe consola centrala. Totodata, acelasi logo a fost integrat si la nivelul pragurilor.

Motor de 1.750 de centimetri cubi

Clientii care vor achizitiona unul dintre cele 33 de unitati vor primi si o carte realizata de specialistii din cadrul diviziei Centro Stile. In aceasta carte vor fi prezentati in detaliu pasii care au fost urmati in procesul de dezvoltare al modelului 4C. Totodata, in aceeasi carte va putea fi regasita si istoria vehiculului 33 Stradale.

Din punct de vedere tehnic nu vor exista modificari pentru aceasta versiune speciala Alfa Romeo 4C Spider 33 Stradale Tributo, sub capota urmand sa se regaseasca aceeasi unitate turbo de 1.750 de centimetri cubi.

Pretul pentru aceasta versiune speciala nu este cunoscut inca, oficialii Alfa Romeo urmand sa faca un anunt in acest sens in perioada urmatoare.

VIDEOCLIPUL ZILEI