Un tanar de 25 de ani si-a dat foc in masina din cauza tatalui, pe Autostrada Soarelui:

Un tanar de 25 de ani si-a dat foc in masina din cauza tatalui, pe Autostrada Soarelui: „M-a distrus mental. Imi pare rau”

Un tanar de 25 de ani si-a pus capat zilelor dandu-si foc in masina, sub podul de pe Autostrada Soarelui. Inainte insa, barbatul si-a explicat gestul extrem printr-un mesaj cutremurator postat pe Facebook.

Adrian Lipan, un tanar de 25 de ani din Medgidia, a postat un mesaj pe Facebook prin care isi cere scuze pentru ceea ce urmeaza sa faca, spunand ca tatal lui este cel care l-a distrus mental. Filmuletul cu el i-a socat pe toti cei care il cunosteau. 

„Imi cer scuze tuturor care i-am jignit sau le-am gresit. Tatilor de baieti nu ii faceti copilului vostru ce mi-a facut tatal meu, nu am fost eu cel mai bun copil dar nu cred ca meritam tratamentul pe care l-am primit. Sunt ei baieti dar mai au nevoie de putina iubire parinteasca. Imi pare rau pentru ceea ce voi face si stiu ca sunt un las dar nu stiu ce altceva sa fac“, este mesajul postat la inregistrarea de adio.

„Tatal meu m-a adus la un nivel la care nu credeam ca o sa ajung. De 10 ani, el tot aceleasi jigniri si critici le are la adresa mea. Niciodata nu m-a apreciat sau mi-a zis niste vorbe care sa ma indrume. De fiecare data numai critici si injuraturi. Este un alcoolic incredibil.

De cand e plecat in Italia, parca a innebunit de tot: numai sa bea, sa tipe si sa ma injure. Am incercat mai multe metode sa scap de el, dar nu am reusit. M-a distrus mintal, nu mai stiu ce sa fac. Imi pare rau“, s spus tanarul in filmuletul pe care l-a inregistrat chiar in masina inainte sa-si dea foc.

A parcat masina sub podul de pe Autostrada Soarelui si si-a dat foc. Desi a iesit din autotursimul cuprins de flacari, a fost prea tarziu pentru el. Medicii sositi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru el. Avea arsuri pe 80% din suprafata corpului. 

Un sofer a sunat la 112 si a reclamat ce se intampla, dupa ce a oprit pe banda de urgenta a Autostrazii Soarelui pentru ca vizibilitatea era foarte scazuta. Barbatul s-a uitat sub pod si a vazut o masina care ardea si a alertat de urgenta Pompierii. 

VIDEOCLIPUL ZILEI