Sibiu: Noua turisti straini raniti, dupa ce s-au rasturnat cu caruta

Sibiu: Noua turisti straini raniti, dupa ce s-au rasturnat cu caruta

Noua cetateni straini au fost raniti, vineri seara, dupa ce caruta in care se aflau s-a rasturnat, pe un drum judetean din Sibiu, intre localitatile Boian si Bazna.

Potrivit Politiei Judetene Sibiu, caii s-ar fi speriat de un pieton, au pornit la galop, iar carutasul nu i-a mai putut controla, atelajul rasturnandu-se. Carutasul nu se afla sub influenta alcoolului, mai spun reprezentantii Politiei.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu a intervenit cu patru echipaje SMURD si trei echipaje de pompieri si autospeciala de salvare victime multiple. Conform ISU Sibiu, sunt 9 victime de cod galben, constiente, dintre care patru au diferite contuzii si escoriatii, doua prezinta traumatism cranio-celebral si trei au fracturi la maini. Cinci dintre victime, femei, au fost transportate la Centrul de Primiri Urgente Medias.

Ulterior, reprezentantii ISU Sibiu au anuntat ca, pe langa cele 9 victime (5 transportate la spital de SMURD Sibiu si 4 transportate de SAJ Sibiu), au fost transportate la CPU Medias alte 7 persoane aflate in atelaj, pentru investigatii suplimentare. Ei mentioneaza ca initial in sareta se aflau 18 persoane.

VIDEOCLIPUL ZILEI