Nu exista asa ceva! Un preot si-a scos masina la vanzare pe pagina de Facebook a parohiei

Nu exista asa ceva! Un preot si-a scos masina la vanzare pe pagina de Facebook a parohiei

Un preot din Arges si-a scos masina, un Audi Q7, la vanzare chiar pe pagina de Facebook a bisericii pe care o pastoreste

Un preot din Arges si-a pus masina la vanzare pe OLX, dar s-a gandit ca o promovare pe Facebook nu ar strica asa ca a promovat anuntul chiar pe pagina de facebook bisericii pe care o pastoreste. 

Cum suna anuntul preotului 

Autoturism de teren Audi Q7 2008, 11.500 euro negociabil. 3.0 V8 Diesel 230 cai putere;Cutie automata; Tractiune integrala; Unic proprietar pe carte. Km reali :268000,ce se pot verifica. Masina este achizitionata la 0 km din Germania. Masina are istoric complet de service la Audi.”, se arata in anuntul postat de preotul Mateescu.

“DOTARI EXTRA MONTATE PE MASINA: Chit tuning (grila masca + extensii aripi + eleron pavilion) – IB HER DESIGN. Distantiere roti – EIBACH. Bullbar (fata+spate) + praguri laterale – INOX ITALIA. Alarma VIPER (pornire motor din telecomanda+senzor de perimetru+inchidere si deschidere geamuri+atentionare usa ramasa deschisa) . Tipsuri inox BORLA. Anvelope de iarna Toyo. Anvelope Pireli Scorpion (rulaj 13675 km) Jante / 20 ( BROCK). Geamuri heliomate de fabrica. Nu accept schimburi; Pret negociabil in limita bunului simt; Masina se poate verifica in orice service autorizat; Nu are nici o eroare la bord,functioneaza fara repros!”, sunt alte informatii despre masina scoasa la vanzare.

Citeste si: Si-a reparat masina pentru a-si putea duce copilul la spital, dar a fost amendat cand se intorcea de la service: „Nu era asa urgent”

Un preot din Arges si-a pus masina la vanzare, acum cateva zile.

“Suparat pe ordonantele militare care i-au luat practic malaiul si i-au golit biserica de dreptcredinciosi, parohul de la Parohia Cocu Deal si-a pus masina, un Audi Q7, la vanzare pe OLX. Si daca punea doar acolo anuntul nu era bai, dar l-a mai postat si pe pagina de Facebook a bisericii pe care o pastoreste in comuna argeseana Cocu. Apoi, realizand probabil ca a gresit, popa Mateescu si-a sters postarea”, a dezvaluit jurnaluldearges.ro

„Nu indeajuns de repede, insa, dovada ca o oita din turma a observat tarasenia si, dupa ce s-a mirat, pret de cateva minute, cat de mult a prosperat parintelul, a copiat postarea. Beneficiar al unui spirit intreprinzator care da bine la unii dintre sefii sai ierarhici (pamanteni, nu cei din ceruri), Marin Mateescu se descurca bine, financiar vorbind, si din vanzarea de masini, dar si din pelerinajele religioase, doua afaceri infloritoare si nefiscalizate. Dovada, ultima sa vacanta exotica din Dubai, de la sfarsitul lunii ianuarie, atunci cand s-a pozat cu camila in desertul Al Awir.”, a mai relatat sursa citata.

VIDEOCLIPUL ZILEI