Politist aruncat cu motocicleta pe contrasens, de o soferita din Buzau

Politist aruncat cu motocicleta pe contrasens, de o soferita din Buzau

Nu este un film american, lucrurile acestea chiar s-au intamplat ieri, in Romania. O femeie care circula in Buzau a refuzat sa opreasca la semnalul politistului si era pe cale sa provoace o tragedie de proportii.

Intamplarile de pe soselele Romaniei ne surprind in fiecare zi, iar ultima o are ca protagonista pe o soferita din Buzau, aflata la volanul unui Fiat 500 de culoare rosie. Ce a facut aceasta si cum era sa provoace o tragedie pe drumurile de la noi din tara.

A refuzat sa traga pe dreapta si i-a aplicat o „corectie” politistului

Nu e un pamflet, chiar acest lucru s-a intamplat! Un politist aflat pe motocicleta i-a facut semn sa opreasca, dupa ce aceasta a trecut pe culoarea rosie a semaforului. Totusi, lucrurile au luat o alta intorsatura atunci cand politistul a decis sa o urmareasca pe soferita.

Citeste si: Stropirea pietonilor iti poate aduce o amenda destul de mare! Ce patesc soferii care fac acest lucru?

Femeia, in varsta de 32 de ani, a lovit motocicleta politistului care o urmarea in trafic, acesta s-a dezechilibrat si a fost proiectat intr-un taxi care venea pe contrasens si care circula regulamentar.

Din imagini, se observa cum femeia pierde controlul volanului, insa redreseaza masina si isi vede de drumul ei, accelerand puternic. Politistul nu s-a pierdut cu firea, cu toate ca motocicleta a luat foc la impact cu taxiul si si-a anuntat colegii prin statie.

Politistii de la Brigada Rutiera au identificat-o pe femeia de 32 de ani intr-o benzinarie si aceasta a fost retinuta timp de 24 de ore. Accidentul s-a intamplat la iesire din Buzau, inspre Ploiesti. Bineinteles, soferita este acuzata de tentativa de omor si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei.

Autoturismul a fost oprit pe DN1B, iar politistii cerceteaza acum daca manevra a fost cu intentie. Din imagini, rezulta faptul ca soferita stia foarte bine ce face.

„A incercat sa-l omoare pe politistul care o urmarea! Tupeu fara margini a unei femei de 32 ani care se afla la volanul unui autoturism pe care il conducea pe strazile din Buzau. Dupa ce un politist rutier pe motocicleta a efectuat semnalul regulamentar de oprire, femeia a incercat sa scape lovindu-i motocicleta care a fost proiectata intr-un taxi care circula de pe sensul opus”, spun reprezentantii Europol.

„Adrian (politistul – n.r.) nu se pierde cu firea, indepartează curiosii din jurul focului si isi anunta colegii despre semnalmentele autoturismului”, mai spun sindicalistii.

VIDEOCLIPUL ZILEI