E miliardar, dar conduce o masina banala. Uite ce autovehicule are Zuckerberg

E miliardar, dar conduce o masina banala. Uite ce autovehicule are Zuckerberg

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, este unul dintre miliardarii lumii, insa duce o viata modesta.

In 2018, Zuckerberg l-a depasit pe Warrent Buffett, CEO-ul Berkshire Hathaway, unul dintre cele mai mari conglomerate americane, si a ocupat acum pozitia a treia in topul celor mai bogate persoane din lume. 

Desi are o avere estimata la 81,6 miliarde de dolari, fondatorul Facebook nu investeste in masini foarte scumpe. Ba dimpotriva, in garajul sau se gasesc cateva automobile modeste, am putea spune.

Zuckerberg a fost surprins la volanul unei Honda Fit si intr-o Acura TSX, ambele avand un pret sub 30.000 de dolari.

O lunga perioada de timp el a mers zilnic la birou cu un hatchback Honda Fit, cunoscuta in alte tari drept Honda Hazz. CEO-ul a ales insa versiunea de baza. 

El a mai fost zarit conducand si un sedan Acura TSX si un Volkswagen Golf GTI. Desi acestea sunt mai scumpe decat Honda, niciuna nu se compara cu masinile extravagante ce se gasesc deseori in garajele miliardarilor. 

Se pare ca fondatorul Facebook este mai degraba preocupat de functionalitatea masinii decat de pret. Sedanul lui Zuckerberg are interiorul din piele, plafonul panoramic, climatizarea automata, un sistem de sunet cu sapte difuzoare, Radio prin satelit, Bluetooth si HandsFreeLink.

VIDEOCLIPUL ZILEI