O masina de curierat rapid a fost sparta de hoti. Au furat dezinfectantii pentru spitalul municipal din Lugoj

O masina de curierat rapid a fost sparta de hoti. Au furat dezinfectantii pentru spitalul municipal din Lugoj

Firma care produce dezinfectanti a apelat la o firma de curierat pentru a trimite dezinfectantii la Lugoj. Pe drum masina a fost sparta

Conducerea spitalului a confirmat incidentul pentru Lugojinfo.ro, dar sustine ca, cel putin deocamdata, nu sunt probleme in unitatea sanitara lugojeana. Erwin Floroni, managerul spitalului, a spus ca a comandat 115 litri de dezinfectanti de la o firma din Ilfov.

Vazand ca nu mai ajunge masina, a inceput sa dea telefoane la firma de curierat si la cei de la care a cumparat produsele. ”In cele din urma am aflat ca dezinfectantul a disparut pe drum. Firma de la care am comandat au spus ca ne dau cantitatea ceruta, dar sa trimitem noi pe cineva sa o ridice. Acum e cineva pe drum sa ridice cantitatea de dezinfectant”, a declarat declarat Erwin Floroni, pentru Opiniatimisoarei.ro.

Conform Lugojinfo.ro, un patron al unei firme de taxi din Lugoj s-a oferit sa plece spre Bucuresti pentru a aduce dezinfectantul deoarece producatorul nu mai vrea sa riste cu un nou transport.

O parte din dezinfectanti trebuiau sa ajunga si in judetul Hunedoara, din care provin mai multi pacienti diagnosticati cu coronavirus.

VIDEOCLIPUL ZILEI