Mario Iorgulescu s-a trezit din coma dupa mai bine de o luna. Procurorii au cerut repatrierea pentru a fi audiat

Mario Iorgulescu s-a trezit din coma dupa mai bine de o luna. Procurorii au cerut repatrierea pentru a fi audiat

Mario Iorgulescu s-a trezit vineri din coma indusa in care a fost plasat, dupa accidentul rutier in care a fost implicat.

Dupa mai bine de o luna in care s-a aflat in coma indusa, Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a fost deconectat de la aparate. Tanarul de 24 de ani, care este internat la un spital din Italia, este acum in stare stabila si se poate hrani singur.

In tara, procurorii romani au facut o cerere catre autoritatile italiene sa supervizeze traansportul lui Mario Iorgulescu spre Romania, unde trebuie sa fie audiat pentru accidentul produs. Cum fiul presedintelui LPF nu a fost inca pus sub acuzare, el nu este pazit de nimeni la spitalul unde a fost internat. Medicii italieni i-au asigurat insa pe politistii romani ca nu exista riscul ca tanarul sa fuga.

Pe 8 septembrie, Mario Iorgulescu a provocat un groaznic accident de circulatie, care a provocat moartea unui tanar de 24 de ani. Fiul presedintelui LPF se afla la volanul unei masini Aston Martin, cand a pierdut controlul asupra directiei, pe Soseaua Chitilei, din Bucuresti. Iorgulescu a intrat pe contrasens si s-a izbit de un alt autovehicul care mergea regulamentar. Tanarul din celalalt autoturism a murit pe loc. Potrivit unor surse din politie, acul vitezometrului la masina lui Mario Iorgulescu s-a oprit la 240 km/h.

Conform probelor recoltate imediat dupa accident, Mario Iorgulescu avea 0,80 g/l de alcool pur in sange. Pe numele sau, politistii au deschis un dosar penal pentru conducere in stare de ebrietate, ucidere din culpa si vatamare corporala. Risca asadar o pedeapsa cu inchisoarea intre unu si opt ani.

Pentru Mario Iorgulescu nu sunt primele probleme pe care le are cu legea. El a fost judecat in trecut pentru ca platit cativa interlopi sa tortureze un barbat care ii datora 3.000 de euro. Judecatorii l-au achitat, insa procurorii au facut apel, iar cand starea de sanatate i se va ameliora, va fi rejudecat si in acel caz.

VIDEOCLIPUL ZILEI