Incredibil! Taximetrist batut de clientul caruia i-a oferit o cursa gratis

Incredibil! Taximetrist batut de clientul caruia i-a oferit o cursa gratis

Un taximetrist a fost rasplatit cu un pumn pentru o cursa oferita gratis. Incidentul bizar a avut loc in Oradea si i-a lasat pe oamenii legii fara cuvinte.

Taximetristul din Oradea a avut parte de o experienta neasteptata. A facut un gest de bunatate pentru care a fost rasplatit cum nu se astepta vreodata.

Taximetrist batut de client

In masina acestuia s-a urcat un tanar de 23 de ani si iubita acestuia. La destinatie insa, a fost informat ca cei doi nu au bani sa plateasca cursa si a fost rugat sa astepte cateva momente ca ei sa se intoarca cu banii.

Soferul le-a spus insa ca le ofera cursa cadou, deoarece nu avea timp de asteptat. Jignit probabil de gestul facut de sofer, clientul si-a iesit din minti. A lovit portiera masinii cu piciorul, iar atunci cand a vazut ca taximetristul cere ajutor prin statie, s-a dezlantuit. Nu a mai tinut cont de nimic si l-a lovit in fata cu pumnul.

Citeste si: Idee pentru toti taximetristii din Bucuresti care au ramas fara clienti. Solutia aleasa de ministrul transporturilor din Singapore

Agresorul nu a scapat nepedepsit. El a fost prins rapid de oamenii legii, nu departe de locul in care a fost protagonistul scenelor violente.

Batausul va trebui acum sa raspunda in fata legii pentru reactia lui necontrolata, iar soferul de taxi se va gandi probabil de doua ori inainte sa faca astfel de gesturi.

Scene uluitoare in Bucuresti

Probabil ca nu este singurul taximetrist agresat de client, insa cu siguranta primul care pateste asa ceva pentru ca a oferit gratuit cursa.

Exista si altfel de exemple. Un client a fost batut de soferul de taxi pentru ca a vrut sa se urce in masina cu tigara aprinsa.

Dupa cateva schimburi de replici, barbatul a fost luat la bataie de taximetrist. In timp ce este alergat, el reuseste sa sune la Politie si sa reclame ca este lovit.

„Buna seara, ma bate un taximetrist la Piata Progresul”, spune acesta. Ulterior, este prins de sofer si lovit de mai multe ori si aruncat pe jos.

VIDEOCLIPUL ZILEI