Incendiu la o conducta de gaz din Constanta, cateva masini s-au facut scrum. VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit astazi la o conducta de gaz aflata in Constanta. Focul s-a extins si la cateva autoturisme aflate in apropiere si le-a facut scrum.

Locuitorii din Constanta s-au speriat teribil astazi, dupa ce un incendiu puternic a izbucnit la o conducta de gaz aflata pe bulevardul Aurel Vlaicu, in apropierea unui centru comercial.

Focul s-a extins si la cateva autoturisme aflate in apropiere, iar pompierii s-au deplasat cu trei autospeciale de stingere cu apa si spuma, dar si o ambulanta SMURD.

Conform primelor cercetari, incendiul a pornit de la o greseala pe care au facut-o angajatii companiei de gaze care lucrau in zona. Drept urmare, un incendiu violent a fost declansat, iar focul s-a extins la un parc auto alaturat.

Traficul a fost complet blocat pe Centura Constantei, de teama unei eventuale explozii.

„Ajunse la fata locului, echipajele au gasit incendiul ce se manifesta violent, cu flacara deschisa, fapt ce a condus si la extinderea acestuia catre niste autoturisme dintr-un parc auto alaturat. Colegii mei lucreaza acum la lichidarea incendiului si inlaturarea tuturor efectelor negative“, a precizat purtatorul de cuvant al ISU „Dobrogea”, Anca Chirita.

VIDEOCLIPUL ZILEI