Haos in Vama Nadlac:

Haos in Vama Nadlac: „Au mintit in declaratii. Curand va fi o explozie de virus in toate colturile tarii!”

O romanca aflata in vama Nadlac a povestit intr-o postare pe Facebook care este situatia reala de la granita Romaniei, din cauza pandemiei de coronavirus.

Romanii sunt disperati sa ajunga in tara si nu respecta nicio regula, chiar daca vin din zonele afectate de coronavirus.

Conform postarii de pe Facebook, oamenii nu tin cont de indicatiile politistilor. Desi ar trebui sa intre cate doi in corturile instalate special pentru triere, acestia intra buluc, fara masti sau manusi.

Mai mult, femeia sustine ca multi mint in declaratii pentru a putea ajunge la casele lor. „Curand va fi o explozie de virus in toate colturile tarii”, avertizeaza aceasta.

Citește și: DN1, fara urma de masini! Cel mai circulat drum din Romania este pustiu

Redam mai jos mesajul integral de pe Facebook:

„Povestea unei natii care se duce incet, dar sigur. Poze de azi noapte. Haos general in Vama Nadlac. Vamesi depasiti de situatie, oameni de joasa speta care nu respecta nici o regula. Se opreau buletinele la ghiseu, trebuia sa parcam si sa mergem sa completam niste formulare. Un cort de unde se ridicau formularele, altul unde se depuneau si se puteau ridica buletinele in schimbul lor. Pe ambele corturi scria mare INTRATI CATE 2!! Toti buluc, erau peste 40 de persoane in ambele corturi, fara masti, fara absolut nimic, scuipand pe jos si facand scandal. Nu respectau nici cea mai mica regula de igiena.””

Citeste si: Schimbare de ultima ora din cauza coronavirusului la DRPCIV. Cum trebuie sa procedezi daca vrei sa inscrii o masina sau sa-ti schimbi permisul

„A trebuit sa apelam la un politist caruia i.am explicat ca nu o sa intru nici moarta la gramada cu pleava aia care se infesteaza fix in momentul ala unul pe celalalt si ne.a adus formulare afara. Groaznic, o natie fara capatai, niste iresponsabili. Acum cateva momente am vizionat un live direct din vama. Ca astia mai vin mii. Curand va fi o explozie de virus in toate colturile tarii pt ca toti urlau ca se pisha pe ea de tara, au drepturi.”

Citeste si: Cat ajunge sa coste cu adevarat o Dacia Logan daca o cumperi in leasing, cu tot cu dobanda

„Au mintit in declaratii ca sa poata intra. Va fi dezastru, Italia e mic copil fara de ce se va intampla de acum incolo. Stati in casa fratilor ca ne.a invadat ciuma prostiei si indolentei. Stati in case si nu iesiti decat daca e strict necesar. Spalati.va de 10000 de ori zi daca e necesar, cu prostia nu te pui! Nu sunt genul care sa se panicheze dar asa ceva nu as fi crezut vreodata!”

VIDEOCLIPUL ZILEI