Femeie tarata cu masina de sotul infidel, dupa ce l-a prins in fapt cu amanta

Femeie tarata cu masina de sotul infidel, dupa ce l-a prins in fapt cu amanta

O femeie din Constanta a fost tarata de masina in care se aflau sotul ei si amanta acestuia. Sotia inselata s-a prins de manerul autoturismului, vrand sa deschida portiera, dar barbatul infidel a demarat in tromba si a tras-o dupa autoturism cativa zeci de metri. Femeia a fost ranita grav si a ajuns la spital.

Potrivit politistilor constanteni, femeia de 50 de ani a depus plangere impotriva sotului si a reclamat ca „in timp ce se afla pe strada Soveja din municipiul Constanta, l-ar fi prins pe sot, in masina personala, in timp ce statea de vorba cu o alta persoana, de sex feminin”, sustinand ca este vorba despre o amanta.

Constanteanca a vrut sa deschida portiera masinii, insa barbatul a incercat sa evite confruntarea si a plecat de pe loc, cu viteza, tarand-o pe consoarta lui pe asfalt, pe o distanta de cativa zeci de metri.

In momentul in care a incercat sa deschida portiera autoturismului, nu a mai reusit sa dea drumul manerului si a fost tarata pe o distanta scurta”, au declara reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

In urma evenimentului, femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral si a fost transportata la spital, pentru ingrijiri medicale. Ea a depus plangere la politie impotriva sotului, iar autoritatil au deschis o ancheta pe numele acestuia pentru lovire sau alte forme de violenta.

VIDEOCLIPUL ZILEI