Corina Caragea si-a schimbat vechea masina cu una de 100.000 de euro!

Corina Caragea si-a schimbat vechea masina cu una de 100.000 de euro!

Iubesc masinile. Conduc mult si nu ratez nicio ocazie sa fac o excursie pe 4 roti, fie ca este vorba despre serpuitorul Transfagarasan sau Coasta Amalfi, fie ca ma asteapta un desert, drumuri de tara sau un covor verde din Bali”. Asa se prezinta Corina Caragea, pe blogul personal.

Prezentatoarea stirilor sportive de la ProTV, o soferita pasionata, mereu la curent cu cele mai noi aparitii in materie de masini, nelipsita de la saloanele auto internationale, pasionata de multi cai putere, Corina și-a luat o masina de lux – Porsche Cayenne Platinum Edition, al carei pret se ridica la 100.000 de euro.

In urma cu cativa ani, Corina conducea o masina absolut banala, un Audi A3, de cateva mii de euro. Insa nici acesta nu este primul automobil condus de vedeta. Prima ei masina a fost o Dacia.

Prima mea masina a fost Dacia lui tata. De multe ori am ramas in mijlocul intersectiuei cu masina aceea. Am multe intamplari haioase cu Dacia mea, care a contribuit la experienta mea ca sofer.”, a declarat Corina.
Iata ca ascensiunea e clara! Dacia – Audi A3 – Porsche Cayenne.

VIDEOCLIPUL ZILEI