Copii in stare critica, dupa ce au fost loviti de un sofer teribilist. Cum s-a produs tragedia

Copii in stare critica, dupa ce au fost loviti de un sofer teribilist. Cum s-a produs tragedia

Un accident extrem de grav a avut loc, vineri seara, in comuna Camarasu, din judetul Cluj.

Doi copii, in varsta de 8 si 12 ani, au fost grav raniti grav, dupa ce au fost loviti de o masina, in timp ce se aflau pe marginea drumului. Autoturismul a ajuns pe contrasens in urma impactului cu o autoutilitara. Cel mai mic dintre copii a fost resuscitat, fiind dus la spital in stare critica.

Accidentul a avut loc, vineri seara, in localitatea Camarasu, din judetul Cluj. Potrivit Politiei Judetene Cluj, soferul unui autoturism, un barbat de 55 de ani din comuna Solovastru, judetul Mures, a facut o depasire neregulamentara si s-a ciocnit cu o autoutilitara, condusa de un tanar de 28 de ani din comuna Camarasu. Acesta din urma incerca sa intre intr-o curte, moment in care a avut loc coliziunea cu autoturismul, ajungand pe sensul opus de mers si lovind doi copii care se aflau pe acostament.

Alertati de soferul autoutilitarei, salvatorii s-au deplasat la fata locului cu o autospeciala cu modul de descarcerare si trei echipaje SMURD.

Cei doi copii au fost raniti grav. Copilul de opt ani a fost resuscitat, fiind transportat la spital de catre un echipaj de terapie intensiva SMURD, insa starea lui este critica. Si cel de-al doilea copil a fost transportat la spital, de al doilea echipaj medical SMURD, el suferind mai multe traumatisme, dar fiind constient si cooperant.

VIDEOCLIPUL ZILEI