Un barbat a fost oprit de politie si legitimat. Acesta s-a legitimat cu un act de identitate intitulat „Entitatea Suverana Individuala Exempt”

Un barbat a fost oprit de politie si legitimat. Acesta s-a legitimat cu un act de identitate intitulat „Entitatea Suverana Individuala Exempt”

Un bucurestean a fost oprit in trafic de politisti, iar cand acestuia i s-a cerut sa se legitimeze a prezentat cu act de identintate cel putin ciudat, fiind intitulat „Entitatea Suverana Individuala Exempt”

Presupusul act de identitate avea dimensiunea unui permis de conducerea si continea date cu adevarat dubioase si controversate. De exemplu, la data nasterii era trecut mai 2019 iar la termenul de expirare al „actutlui” era trecut anul 3119.

Barbatul a refuzat cu orice pret sa furnizeze informatii reale cu privire la identitatea sa reala, drept urmare, jandarmii au cerut sprijinul unui echipaj de ambulanta, care l-au dus pe barbat la Spitalul de Psihiatrie Obregia, pentru un consult de specialitate.

„Marti, in jurul orelor 18:30, pe raza Sectorului 4, jandarmii din cadrul Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, au depistat un barbat care a incercat sa se legitimeze cu un document intitulat «ENTITATEA SUVERANA INDIVIDUALA EXEMPT».

Citeste si: Cum poti sa participi la una din cele mai mari licitatii online de masini din Statele Unite, care va avea loc in mai

Documentul nu este, conform legislatiei in vigoare, prevazut ca act de identitate valabil pentru legitimare.

Persoana in cauza a refuzat in mod repetat sa dea detalii pentru stabilirea identitatii, mentionand faptul ca este suveran si ca nu recunoaste institutiile statului, fiind condus la sediul sectiei de politie competenta teritorial, pentru continuarea verificarilor.

Din cauza comportamentului deviant pe care-l manifesta, a fost solicitat un echipaj de ambulanta care l-a transportat pe barbat la Spitalul Clinic de Psihiatrie «Prof. Dr. Al. Obregia», pentru un consult de specialitate.

Cu totii am observat ca, in aceasta perioada, vedem jandarmi in spatiul public, verificand respectarea ordonantelor militare in vigoare.

Pe aceasta cale, facem apel la cetateni sa coopereze cu fortele de ordine, sa raspunda prompt solicitarilor acestora si sa inteleaga ca suntem in strada pentru siguranta tuturor”, au transmis reprezentantii Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti.

VIDEOCLIPUL ZILEI