Bolid de lux, de 40.000 de euro, confiscat de politistii din Iasi. Explicatia soferului

Bolid de lux, de 40.000 de euro, confiscat de politistii din Iasi. Explicatia soferului

Politistii de frontiera Iasi au confiscat, marti, un autoturism BMW, in valoare de 40.000 de euro, inmatriculat in Italia.

Masina era condusa de un barbat de 33 de ani, din Iasi. Soferul a fost oprit in trafic pentru un control, , in timpul unei misiuni pe linia combaterii traficului cu autoturisme furate.

„Existand suspiciuni cu privire la situatia juridica a autoturismului, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat ca acesta apartine unei firme de leasing si figureaza in bazele de date ca fiind bun cautat pentru confiscare, semnalare introdusa de autoritatile din Italia in aceeasi zi”, transmit politistii.

Barbatul a explicat ca a intrat in posesia automobilului dupa ce a imprumutat o suma de bani unui cetatean italian. A primit bolidul drept garantie, urmand ca la finalul lunii sa il inapoieze.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de abuz de incredere, iar autoturismul, in valoare de 190.000 de lei (39,900 euro), a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

VIDEOCLIPUL ZILEI