BMW rupt in doua in urma unui accident. Soferul a scapat ca prin minune!

BMW rupt in doua in urma unui accident. Soferul a scapat ca prin minune!

Un sofer de 21 de ani a scapat cu viata ca prin minune dintr-un accident cumplit. Tanarul a intrat intr-un cap de pod, iar masina s-a facut praf.

Accidentul a avut loc in zona Barladului. Imaginile de la locul accidentului sunt absolut socante. BMW-ul condus de tanarul de 21 de ani s-a rupt in doua in urma impactului.

Soferul a scapat ca prin minune. A reusit sa coboare singur din masina. El a refuzat initial sa fie preluat de ambulanta, de teama ca i s-ar putea fura lucrurile din masina. In cele din urma, a ajuns la spitalul din Barlad.

Salvatorii sustin ca centura de siguranta l-au salvat pe sofer, dar si airbag-urile. Masina, in schimb, a fost distrusa complet.

Echipajul de interventie sosit la fata locului a constatat ca masina a lovit un cap de pod si a iesit pe acostament.

”La sosirea echipajului de interventie, soferul autoturismului se autoevacuase. Pompierii au gasit un autoturism marca BMW care lovise un cap de pod si era iesit pe acostament. Soferul autoturismului nu a avut nevoie de ingrijiri medicale”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vaslui, Marius Stanciu.

BMW-ul sau cu volan pe dreapta s-a rupt in doua, iar bucati din autoturism s-au imprastiat pe zeci de metri.

Politia a demarat o ancheta pentru a stabili imprejurimile in care s-a produs accidentul.

VIDEOCLIPUL ZILEI