Au furat berbecul de la o stana si l-au plimbat kilometri intregi in portbagaj

Au furat berbecul de la o stana si l-au plimbat kilometri intregi in portbagaj

Trei barbati din Arges au plimbat un miel si un berbec kilometri intregi in portbagaj, dupa ce i-au furat de la o stana. Plimbarea s-a terminat insa prost pentru cei trei hoti.

Barbatii au fost opriti de o patrula de jandarmi, dupa ce i-au surprins deplasandu-se pe malul ralului Arges, in zona barajului Prundu, cu viteza foarte mica, suspectandu-i de braconaj.

Dupa ce le-a cerut actele de identitate, jandarmii au descoperit in portbagaj un berbec si cu un miel. Intrebati de provenienta acestora, cei trei au recunoscut ca i-au furat de la o stana din zona. S-au plimbat kilometri intregi cu animalele vii in portbagaj, in speranta ca nu vor fi prinsi. 

Citeste si: Ce e vital sa ai in portbagajul unei Dacia Logan, trecuta prima tinerete

Pentru fapta lor, cei trei hoti, cu varste de 19, 38 si 50 de ani, s-au ales cu dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, art. 228 Cod Penal, potrivit adevarul.ro.

Plimbarea s-a terminat insa bine doar pentru animale. Acestea s-au intors la proprietarul lor, dar hotii au ajuns la sectia de Politie. 

 

Cu vitelul in portbagaj

Nu este primul caz cand oamenii transporta animale vii in portbagajul masinii. Imaginile filmate in Hunedoara au devenit virale pe retelele de socializare.

O soferita a fost filmata transportand un vitel in portbagajul unui Opel Corsa. Pe cat de amuzante sunt imaginile, pe atat sunt de ingrijoratoare. Se poate observa cum saracul animal nu este deloc „confortabil” cu postura in care a fost surprins.

Scena a produs o adevarata rumoare in spatiul virtual, iar imaginile au devenit virale. Mai multi iubitori de animale declarand ca vor sesiza Protectia Animalelor.

VIDEOCLIPUL ZILEI