Ce amenda a primit un taximetrist constantean pentru ca a refuzat o cursa

Ce amenda a primit un taximetrist constantean pentru ca a refuzat o cursa

Un taximetrist constantean a fost amendat de Politia Locala pentru ca a refuzat o cursa deoarece locatia la care voia sa mearga clientul era prea aproape

Un sofer de taxi din Contanta a fost amendat de Politia Locala cu 100 de lei dupa ce a refuat o cursa sub pretextul ca destinatia clientului era prea apropiat.

Incidentul a avut loc in zona Garii CFR din Constanta, potrivit Politiei Locale Constanta. 

„Un taximetrist constantean a fost sanctionat de agentii Directiei Generale Politia Locala pentru ca a refuzat sa ia un client. Incidentul a avut loc in zona Garii CFR din Constanta. Soferul de taxi nu a vrut sa il duca pe constantean la destinatia solicitata pentru ca era prea aproape si cursa ar fi fost prea scurta. Conducatorul auto a fost amendat cu 100 de lei, conform Legii 38/2003 privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere”, reiese dintr-un comunicat de presa transmis de Primaria Constanta.

„Daca un taximetrist refuza o cursa, desi este liber, va cere mai multi bani, vorbeste urat sau refuza sa porneasca aparatul de taxat si va cere o alta suma de bani, puteti depune o reclamatie la firma de care apartine taxiul sau puteti semnala problema la Directia Generala Politia Locala”, spun politistii locali.

 

VIDEOCLIPUL ZILEI