Alcoolemie record pe drumurile din Romania!  A dat etilotestul peste cap!

Alcoolemie record pe drumurile din Romania! A dat etilotestul peste cap!

Un sofer inconstient din Braila s-a urcat baut la volan, dar a fost depistat de politisti cu o alcoolemie de 1,92 mg/l alcool in aerul expirat

Un sofer din judetul Braila a fost prins, marti, la volan cu o alcoolemie de 1,92 mg/l in aerul expirat. Potrivit reprezentantilor Politiei, este cea mai mare alcoolemie depistata la conducatorii auto din Braila in acest an, informeaza Mediafax.

Barbatul de 49 de ani din comuna braileana Mircea Voda a fost oprit de politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Ianca marti, in jurul orei 16.20. Deoarece mirosea a alcool, soferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat cea mai mare alcoolemie inregistrata in judet in acest an: 1,92 mg/l.

„Soferul a fost oprit pe un drum din localitate. Dupa ce a fost folosit etilotestul, politistii au realizat ca barbatul bause foarte mult. El avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 1,92 mg/l. Este cea mai mare alcoolemie inregistrata in judetul Braila in ultimul timp, cu siguranta in acest an”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al IPJ Braila, Laura Belciugan.

VIDEOCLIPUL ZILEI