Accidentul de 17.000.000 de lei. Cea mai mare paguba din istorie! VIDEO

Accidentul de 17.000.000 de lei. Cea mai mare paguba din istorie! VIDEO

Cel mai scump accident din istorie s-a produs intre un Bugatti Chiron, un Porsche 911 Cabriolet si un Mercedes-Benz C-Class. Pagubele se ridica la 3.5 milioane de euro.

Cele trei masini de lux au fost implicate intr-un accident in pasajul Gotthard, din Alpii Elvetieni. Din fericire, toti soferii au scapat cu viata in urma impactului. 

Accident cu pagube de 3.5 milioane de euro

Accidentul a fost produs de un Bugatti Chiron, in valoare de 2.5 milioane de euro, care a intrat intr-o depasire. Acelasi lucru l-a facut si soferul unui Porsche 911 Cabriolet, iar impactul a fost inevitabil.

Viteza excesiva a facut ca si alte masini sa fie avariate, printre care un Mercedes-Benz C-Class. Soferul acestuia a fost cel mai afectat, fiind trasportat de urgenta la spital.

Citeste si: De neratat! Masini de lux, scoase la licitatie la preturi incredibil de mici

Dintre cele trei masini de lux, Porsche-ul a suferit cele mai mari pagubue. In imaginile video distribuite pe Instagram se vede ca airbag-ul s-a declansat atat la Bugatti, cat si la Porsche.

Pagubele se ridica la 3.5 milioane de euro, adica 17.000.000 de lei, potrivit dailymail.co.uk.

Elvetia este una dintre cele mai bogate tari din lume, astfel ca accidentele intre masinile de lux nu sunt o raritate aici.

Daca sunteti pasionati auto, probabil ca nu iti place sa vezi masini de lux distruse. Un caz „dureros”, am putea spune, a avut loc in Filipine, cand presedintele Rodrigo Duarte a decis distrugerea a nu mai putin de 68 de masini de lux, intrate ilegal in tara, pentru a stopa coruptia.

Printre aceste modele se numara mai multe exemplare Porsche, Lamborghini, BMW sau chiar si un Nissan Skyline. Valoarea totala a masinilor se ridica la aproape 6 milioane de dolari.

Cel mai scump loc de parcare

Iar daca vorbim de masini de lux, vei fi suprprins sa afli ca cel mai scump loc de parcare din lume costa cat un apartament cu doua camere. Un om de afaceri din Hong Kong a platit aproape un milion de dolari pentru un loc de parcare.

Locul de parcare se afla in al cincilea zgarie nori din Hong Kong, cladirea de birouri The Centre care, in luna octombrie 2017, a devenit cea mai scumpa cladire de birouri din lume dupa ce a fost vanduta pentru mai mult de cinci miliarde de dolari.

Drept urmare, si locul de parcare a fost unul pe masura, mai exact 970.000 de dolari

VIDEOCLIPUL ZILEI