Accident intre o utilitara si o caruta, la Galati! O mama si copilul ei au ajuns la spital

Accident intre o utilitara si o caruta, la Galati! O mama si copilul ei au ajuns la spital

O femeie si copilul ei au ajuns la spital, dupa ce autilitara in care se aflau a lovit o caruta nesemnalizata corespunzator.

Potrivit pompierilor galateni, incidentul s-a produs noaptea trecuta pe un drum judetean din apropierea orasului Tecuci. Femeia se afla in autoutilitara condusa de sotul ei, impreuna cu copilul lor.

Din cauza intunericului, acesta a lovit o caruta plina cu lemne care nu era semnalizata corespunzator. In urma impactului, incarcatura de lemne s-a rasturnat peste autovehicul, iar femeia si copilul au ramas incarcerati in masina. Barbatul a reusit sa iasa si sa stinga incendiul izbucnit la motor.

„Sectia de pompieri Tecuci a fost solicitata sa intervina la un accident survenit in localitatea Buciumeni, pe DJ 252. Echipajele SMURD si de stingere au gasit doua victime incarcerate intr-o autoutilitara, in urma coliziunii cu un atelaj nesemnalizat corespunzator. Victimele, mama de 41 ani si fiul minor, erau incarcerate pe locurile din dreapta soferului, acesta din urma reusind sa iasa singur din autoutilitara pentru a lichida cu stingatorul masinii incendiul care izbucnise la compartimentul motor.

Salvatorii au extras intai minorul, care avea doar escoriatii si contuzii, apoi pe mama acestuia, aflata in stare grava, cu fractura la membrul inferior drept si traumatism cranio-cerebral. Fiind intuneric, conducatorul autoutilitarei nu a vazut la timp atelajul incarcat cu lemne si l-a lovit in plin. Ca urmare, incarcatura carutei s-a rasturnat pe partea dreapta a soferului utilitarei, acolo unde erau sotia si copilul acestuia. Din pacate, conducatorul atelajului a ingreunat accesul salvatorilor la victima, incercand sa forteze usa autoutilitarei inaintea sosirii echipajelor de pompieri”, au anuntat reprezentantii ISU Galati, potrivit Mediafax.

Femeia si copilul au fost transportati de echipajul SMURD la spital.

VIDEOCLIPUL ZILEI