Accident grav in Capitala. O ambulanta, un microbuz plin de pasageri si patru autoturisme au fost implicate

Accident grav in Capitala. O ambulanta, un microbuz plin de pasageri si patru autoturisme au fost implicate

Un accident rutier extrem de grav a avut loc, joi seara, pe Calea Plevnei din Bucuresti.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov a fost sesizat, joi seara, despre un accident rutier care a avut loc pe Calea Plevnei, fiind implicate patru autoturisme, o ambulanta cu pacient si un microbuz cu pasageri. In total, 21 de persoane au fost implicate in accident.

De teama unei tragedii, salvatorii au intervenit la fata locului cu cinci echipaje SMURD. Din fericire, doar sase persoane au necesitat ingrijiri medicale, fiind transportate la spitalele Universitar, Floreasca si Grigore Alexandrescu.

Potrivit autoritatilor, accidentul a avut loc in jurul orei 19.55.

„O ambulanta care circula pe str. stirbei Voda cu semnalele optice si acustice in functiune a intrat in coliziune cu un autovehicul care efectua transport rutier de persoane si care circula pe Calea Plevnei dinspre Schitul Magureanu catre str. Constantin Noica. Din coliziune autovehiculul a fost proiectat in alte 3 autoturisme care erau oprite in intersectia Calea Plevnei pentru a acorda prioritate de trecere ambulantei”, au aratat acestia.

soferii implicati in accidentul rutier au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Traficul rutier a fost restrictionat in zona intersectiei Calea Plevnei-str Stirbei Voda, pe ambele sensuri de circulatie dinspre str. stirbei Voda catre str. Constantin Noica, fiind permisa doar circulatia transportului public de persoane.

VIDEOCLIPUL ZILEI