ABT Sportsline propune un nou pachet de tuning pentru Audi RSQ8

ABT Sportsline propune un nou pachet de tuning pentru Audi RSQ8

ABT Sportsline Audi RSQ8. SUV-ul Audi RSQ8 este unul dintre cele mai potente din puncte de vedere tehnic modele spre care ne putem indrepta atentia de pe piata, insa pentru unii acest lucru nu este de ajuns.

Bineinteles, vorbim despre specialistii in tuning germani de la ABT Sportsline, care, asa cum ne-au obisnuit de-a lungul timpului, isi doresc sa faca modelele puternice si mai puternice.

Si nu este nimic rau in acest lucru, ba chiar din contra! Sa fim corecti, cine nu este impresionat de un bolid care ascunde sub capota o herghelie intreaga de cai putere?! Haideti sa aflam impreuna ce au reusit cei de la ABT in cazul acestui RSQ8!

ABT Sportsline modifica impresionantul Audi RSQ8 si in 2021

ABT Sportsline Audi RSQ8. Asa cum probabil ca stiti deja, Audi RSQ8 are in mod normal o motorizare tehnica care ii permite sa accelereze de la 0 la 100 km/h intr-un timp de numai 3.8 secunde, ceea ce este destul de impresionant pentru un SUV.

Citeste si: ABT Sportsline imbunatateste patru modele Audi Sport: RS7 Sportback, RS6 Avant, RS4 Avant si RS Q8

Ei bine, asa cum spuneam mai devreme, cei de la ABT Sportsline isi doresc ceva si mai si in cazul acestui model.

Si vorbim despre un proiect special, ABT aniversand in 2021 nu mai putin de 125 de ani de existenta.

Tocmai din acest motiv vorbim acum despre pachetul de tuning dezvoltat pentru Audi RSQ8, un pachet a carei productie este limitata la 125 de unitati.

Modificari si la capitolul design

2021 ABT Sportsline Audi RSQ8
2021 ABT Sportsline Audi RSQ8

ABT Sportsline Audi RSQ8. Din punct de vedere al infatisarii exterioare, bolidul care a primit tratamentul celor de la ABT se poate remarca prin mai multe elemente aerodinamice realizate din fibra de carbon si printr-un set de jante de culoare neagra cu diametrul de 23 de inci.

Exemplarul pe care il putem vedea in fotografii a fost finisat in nuanta exterioara San Marino Blue Metallic.

2021 ABT Sportsline Audi RSQ8
2021 ABT Sportsline Audi RSQ8

Mergem mai departe catre habitaclu, acolo unde SUV-ul a primit un volan nou, mai multe ornamente din carbon si niste embleme speciale care sa iti aduca aminte ca te afli la volanul unui Audi RSQ8 special.

ABT Sportsline Audi RSQ8. Haideti insa sa vorbim despre partea tehnica a acestui pachet de tuning! Pachetul RSQ8-R propus de cei de la ABT include un ECU propriu si un intercooler dezvoltat special pentru acest model.

In aceste conditii, puterea motorului creste pana la 740 de cai si pana la un cuplu maxim de 920 Nm.

Echipat astfel, acceleratia de la 0 la 100 km/h poate fi realizata in nu mai putin de 3.4 secunde, in timp ce viteza maxima poate ajunge pana la 315 km/h, ceea ce nu este deloc rau, nu-i asa?!

Optional, clientii pot avea si o suspensie care coboara garda la sol si care imbunatateste manevrabilitatea, dar si un sistem de evacuare din inox cu terminatii de 102 mm.

VIDEOCLIPUL ZILEI