A sunat la 112 si a amenintat ca isi va detona masina. Cum au reactionat politistii

A sunat la 112 si a amenintat ca isi va detona masina. Cum au reactionat politistii

Politistii din Capitala s-au confruntat, luni, cu un caz cu totul neobisnuit.

Un barbat a sunat, luni, la 112 pentru a-i avertiza pe politisti ca isi va detona masina, putand sa cauzeze victime, insa el a fost identificat si prins de politisi. Autoturismul a fost gasit in apropierea unei benzinarii din Sectorul 3, iar zona a fost evacuata. Reprezentantii SRI spun ca, pana in prezent, nu sunt elemente care sa confirme amenintarea, dar verificarile continua. Barbatul are 49 de ani si este din judetul Brasov.

Potrivit Politiei Capitalei, luni, in jurul orei 10.50, un barbat a anuntat printr-un apel la 112 ca intentioneaza sa isi detoneze masina, avand capacitatea de a face victime. Acesta a fost identificat in persoana unui barbat de 49 de ani din Brasov si a fost repede localizat, iar in prezent este in custodia politistilor.

Odata ce au aflat identitatea celui care a sunat, politistilor le-a fost usor sa gaseasca si autoturismul. Acesta era parcat in apropierea unei benzinarii din sectorul 3, in zona Bulevardului Corneliu Coposu.

„Avand in vedere ca masina era in apropierea unei benzinarii, persoanele au fost evacute si a fost constituit un perimetru de siguranta”, se arata in comunictaul Poltiei Capitalei.

La fata locului s-au deplasat politisti ai Brigazii Rutiere, care au restrictionat traficul in zona, precum si politisti ai Serviciului Actiuni Speciale. Masuri specifice au fost aplicate si de catre Serviciul Roman de Informatii prin structura Antitero, precum si prin Serviciul Pirotehnic al Inspectoratului General al Politiei Romane.

Dupa cateva ore de investigatii, reprezentantii SRI au declarat ca nu au existat elemente care sa conduca la confirmarea amenintarii.

VIDEOCLIPUL ZILEI