5 jocuri cu masini care au succes si in 2021

5 jocuri cu masini care au succes si in 2021

1. Forza Horizon 4 – Au trecut aproape doi ani și jumătate de la lansarea acestui joc, care rămâne în continuare unul dintre cele mai populare pentru pasionații de mașini. Impresionează foarte mult prin grafică, dar fanii săi apreciază și multitudinea de mașini disponibile.

Pot fi conduse atât mașini de lux precum Lamborghini Aventador, McLaren 720S Coupe și Zenvo ST1, dar și mașini mai simple, cum ar fi Renault Clio RS, Ford Focus RS ori Volkswagen Golf RS. Totodată, pentru fanii mașinilor clasice sunt disponibile și modele precum Alfa Romeo P3 din 1934. În total, Forza Horizon 4 le oferă utilizatorilor peste 450 de modele.

2. Drive: Multiplier Mayhem – Jocul dezvoltat de NetEnt este apreciat de fanii păcănelelor și nu numai. Drive: Multiplier Mayhem te duce într-o atmosferă de curse stradale, iar printre simboluri se află mașini sport, personajele care conduc precum Twitch, Hamaki și Bruiser, dar cel mai râvnit este simbolul Nitro.

De asemenea, acest joc de mașini oferă și multe rotiri gratuite, motiv pentru care este foarte apreciat. Are un RTP peste medie, de 96.7%, și oferă posibilități multiple de câștig, fiind un slot cu 5 role, 3 rânduri și 15 linii fixe.

3. F1 2020 – Producția celor de la Codemasters este deja un titlu de referință pentru fanii din Formula 1. F1 2020 s-a bucurat de un succes important, fiind al 12-lea joc al francizei. Conține 22 de circuite, 23 de piloți și 10 echipe. De asemenea, jocul conține și un tribut pentru Michael Schumacher, fostul mare campion de Formula 1, care suferă în continuare după un accident la schi suferit în urmă cu câțiva ani.

În plus, F1 2020 mai vine și cu avantajul că poate fi jucat pe Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One și Stadia. Ca îmbunătățiri față de F1 2019, în acest joc sunt incluse și circuitele Zandvoort și Hanoi. De asemenea, utilizatorii au posibilitatea să-și creeze propria echipă de Formula 1, a 11-a din joc.

Pe măsură ce avansează în această carieră, jucătorul își poate îmbunătăți facilitățile de care are parte și să crească nivelul echipei. F1 2020 a fost nominalizat la titlul de cel mai bun joc sport / auto la The Game Awards 2020.

4. The Crew 2 – Titlul lansat de Ubisoft nu oferă doar mașini spectaculoase. Acestea sunt prezente în joc din plin, dar The Crew 2 le oferă utilizatorilor și posibilitatea de a conduce motociclete, avioane și bărci.

Totuși, mașinile sunt cele care se remarcă în mod deosebit, fiind prezente modele precum Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse, Bentley Continental Supersports, Ferrari 458 Speciale, însă și modele precum Volkswagen Golf GTI sau Mini Cooper S. Disponibil pe Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One și Stadia, The Crew 2 este foarte apreciat de fanii care continuă să-l joace și în 2021.

5. Need for Speed Heat – Franciza Need for Speed s-a autodepășit prin acest ultim titlu, care a primit numeroase laude din partea fanilor jocurilor cu mașini. Need for Speed Heat are disponibile 127 de modele, pe listă fiind prezente nume precum Volkswagen Beetle (1963), Porsche 911 Carrera S (1996) sau Lamborghini Aventador SVJ Coupe.

Acțiunea din NFS Heat se produce într-o versiune a orașului Miami și în suburbii. Jucătorii au posibilitatea să aleagă dacă să conducă ziua sau noaptea. În timp ce cursele programate ziua le aduc jucătorilor bani pentru upgrade-uri sau mașini noi, cele de noapte îi pun la încercare, având în vedere armata de polițiști de pe străzile din Palm City.

VIDEOCLIPUL ZILEI