Ce pret are in Romania noul VW Tiguan Facelift R-Line cu motor de Golf GTI

Ce pret are in Romania noul VW Tiguan Facelift R-Line cu motor de Golf GTI

2021 VW Tiguan Facelift R-Line pret. Vara anului trecut ne-a adus din partea celor de la Volkswagen o surpriza importanta, Tiguan primind la acea vreme un bine meritat facelift.

Cel mai bine vandut model Volkswagen in 2019 primea astfel in vara anului trecut un facelift care avea rolul de a il face si mai atragator si mai popular printre clientii de pe piata auto.

Lasand la o parte modificarile de design, Tiguan facelift s-a putut lauda in primul si primul rand printr-o versiune de performanta R de 320 de cai putere.

Noul model mai venea la pachet si cu un sistem Travel Assist, care ne propunea un condus semi-autonom pana la o viteza de 210 km/h.

2021 VW Tiguan Facelift R-Line. Ce pret are versiunea cu motor de Golf GTI?

2021 VW Tiguan Facelift R-Line
2021 VW Tiguan Facelift R-Line

Pe piata auto din tara noastra, cei care sunt interesati de noul Volkswagen Tiguan R-Line, echipat din punct de vedere tehnic cu unitatea de motorizare de 2.0 litri TSI de pe Golf GTI, vor fi nevoiti sa scoata din conturi nu mai putin de 39.695 de euro pentru versiunea standard.

2021 VW Tiguan Facelift R-Line pret. Vorbim despre un motor care dezvolta nu mai putin de 242 cp si 370 Nm. Credem ca este mai mult decat de ajuns pentru acest SUV.

Citeste si: Pareri VW Tiguan 5N/B7. Ce probleme au modelele produse intre 2007 si 2017

Tot din punct de vedere tehnic insa, trebuie sa mai spunem ca bolidul mai vine la pachet si cu cutie automata cu sapte rapoarte.

De asemenea, noul Tiguan mai beneficiaza si de aportul unui sistem de tractiune integrala.

2021 VW Tiguan Facelift R-Line
2021 VW Tiguan Facelift R-Line

2021 VW Tiguan Facelift R-Line pret. Din punct de vedere al cifrelor de performanta, aceasta versiune a lui Tiguan facelift nu se descurca deloc rau, ba chiar din contra. Spre exemplu, acceleratia de la 0 la 100 km/h poate fi realizata in numai 6 secunde.

Citeste si: Ce se intampla cu celebrul motor 2.0 TDI din oferta VW?

Mai mult, la volanul acestui model veti putea prinde o viteza maxima de nu mai putin de 229 km/h.

Nici consumul de carburant nu este chiar atat de mare, acest model avand nevoie in medie de 7.3 litri de carburant pentru a parcurge o distanta de 100 de kilometri.

Dotari oferite in pachetul standard

2021 VW Tiguan Facelift R-Line
2021 VW Tiguan Facelift R-Line

2021 VW Tiguan Facelift R-Line pret. Daca vrem sa vorbim despre pachetul standard pe care ni-l ofera cei de la Volkswagen pentru acest model, trebuie sa recunoastem ca dotarile nu sunt deloc putine.

Spre exemplu, putem vorbi despre un set de jante din aliaj cu dimensiuni de 19 inci, faruri cu LED, instrumente de bord digitale sau despre niste spoilere fata si spate stilizate destul de agresiv.

Citeste si: Ce inseamna BlueMotion si ce ofera aceasta tehnologie

Totodata, este inclus si sistemul Air Care Climatronic cu reglare a temperaturii pe trei zone. Iluminarea ambientala este, de asemenea, disponibila in pachetul standard.

Daca toate acestea nu sunt de ajuns, mai trebuie sa spunem ca cei de la Volkswagen ne-au mai pregatit si un sistem audio cu opt incinte, franare automata de urgenta, senzori de parcare si un volan cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza.

VIDEOCLIPUL ZILEI