2021 Suzuki Across, pret de pornire in Romania. O Toyota RAV4 cu logo Suzuki!

2021 Suzuki Across, pret de pornire in Romania. O Toyota RAV4 cu logo Suzuki!

2021 Suzuki Across pret. Toyota si Suzuki au incheiat recent un parteneriat complex, unul dintre primele rezultate ale acestei colaborari fiind reprezentat de noul model Across.

Surpriza nu a fost insa foarte mare pentru fanii celor doi constructori, noul Across dovedindu-se a fi practic o copie fidela a modelului Toyota RAV4 Plug-In Hybrid.

Atat la nivel exterior, cat si la interior, cele doua modele seamana ca o picatura de apa, numai logo-ul celor de la Suzuki reusind rapid sa ne faca sa ne dam seama ca vorbim despre un model nou.

Ei bine, cea mai noua masina din gama celor de la Suzuki a fost lansata recent si pe piata auto din tara noastra.

Sistem de propulsie PHEV

2021 Suzuki Across PHEV
2021 Suzuki Across PHEV

2021 Suzuki Across pret. In cazul in care va face cu ochiul acest nou SUV Suzuki Across, trebuie sa stiti ca este echipat cu un sistem de propulsie PHEV, alcatuit din doua unitati electrice si un benzinar aspirat cu capacitate de 2.5 litri.

Citeste si: Top 5 masini noi cu cea mai mare perioada de garantie in 2021

In aceste conditii, sistemul cu care este echipat acest model este capabil sa genereze nu mai putin de 306 cai putere, ceea ce nu este deloc rau.

Transmisia este asigurata prin intermediul unei cutii automate CVT, in timp ce tractiunea este una integrala.

In aceste conditii tehnice, noul Across promite o viteza maxima de numai 180 km/h, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h poate fi realizata in 6 secunde.

Totodata, este important sa se stie ca autonomia in modul complet electric a noului model Suzuki Across este de 75 de kilometri.

2021 Suzuki Across: pret de pornire

2021 Suzuki Across PHEV
2021 Suzuki Across PHEV

2021 Suzuki Across pret. Ei bine, acestea fiind spuse, haideti sa vorbim si despre pretul la care poate fi cumparat acest SUV al celor de la Suzuki pe piata auto din tara noastra.

Citeste si: Suzuki prezinta noul break compact Swace

Si, trebuie sa va avertizam, nu este un pret deloc mic, ba chiar din contra am putea spune.

Cea mai noua masina din gama celor de la Suzuki porneste in Romania de la un pret de 49.990 de euro.

In echiparea standard a noului Suzuki Across regasim printre altele o plansa de bord imbracata in piele si faruri cu LED.

De asemenea, la interior, scaunele fata si bancheta spate beneficiaza de o functie de incalzire.

Tot din echiparea de baza pregatita de cei de la Suzuki pentru acest Across mai fac parte si jantele din aliaj cu dimensiuni de 19 inci si sistemul de climatizare automata cu reglare a temperaturii pe doua zone.

Nu in cele din urma, mai trebuie sa spunem ca acest nou model al celor de la Suzuki vine la pachet cu o serie intreaga de sisteme de siguranta activa.

VIDEOCLIPUL ZILEI