SEAT publica lista de preturi pentru Ateca Facelift in Romania

SEAT publica lista de preturi pentru Ateca Facelift in Romania

Preturi SEAT Ateca Facelift in Romania. La mai bine de jumatate de an de la lansare, SEAT publica preturile noului Ateca facelift pentru piata auto din Romania.

Vara anului trecut ne aducea din partea celor de la SEAT primele fotografii si detalii tehnice referitoare la noua versiune facelift a modelului Ateca, o versiune mult asteptata de fanii marcii spaniole.

Ce noutati aduce SEAT Ateca Facelift?

2021 SEAT Ateca Facelift
2021 SEAT Ateca Facelift

Preturi SEAT Ateca Facelift in Romania. Asteptarea nu a fost deloc inutila, cei de la SEAT pregatind o serie de surprize importante pentru cei care planuiau sa isi cumpere noul model Ateca facelift.

Citeste si: Care sunt, de fapt, cele mai mari probleme pe care le au modelele de Seat Leon

Vorbeam in primul rand despre mai multe imbunatatiri de design, dar si despre un sistem de infotainment cu un display cu dimensiuni de 9.2 inci. De asemenea, spaniolii ne mai propuneau si o gama variata de motoare diesel si pe benzina.

Producatorul iberic a publicat in sfarsit lista de preturi pentru versiunea facelift a modelului SEAT Ateca si pentru piata auto din tara noastra, asa ca in randurile urmatoare va vom da toate detaliile necesare in cazul in care planuiti sa va achizitionati acest model.

Trebuie sa stiti de la bun inceput ca cea mai accesibila versiune a lui Ateca facelift este echipata cu o unitate pe benzina de 1.0 litri, capabila sa dezvolte 110 cai putere.

Aceasta versiune este echipata cu o cutie de transmisie manuala cu 6 trepte si este oferita doar alaturi de nivelul de echipare de baza, Reference. Pretul acestei versiuni este de 19.084 de euro.

Preturi SEAT Ateca Facelift in Romania

2021 SEAT Ateca Facelift
2021 SEAT Ateca Facelift

Preturi SEAT Ateca Facelift in Romania. Cei care isi doresc o motorizare pe benzina mai puternica au la dispozitie unitatea de 1.5 litri, capabila sa dezvolte 150 de cai putere.

Preturile pornesc de la 24.546 de euro pentru versiunea echipata cu transmisie manuala cu sase trepte si pot ajunge pana la 27.653 de euro in cazul in care vorbim despre cel mai inalt nivel de echipare – X-Perience.

Evident, preturile sunt putin mai mari pentru versiunea echipata cu o cutie automata DSG cu sapte trepte, acestea pornind de la 26.198 de euro (nivel de echipare Style) si putand ajunge pana la 29.306 euro (X-Perience).

Cea mai accesibila versiune diesel costa 21.722 de euro si este echipata cu o unitate de 2.0 litri capabila sa dezvolte 115 cai putere.

Preturi SEAT Ateca Facelift in Romania. Cei mai pretentiosi pot opta insa pentru un agregat de 2.0 litri care dezvolta 150 de cai putere.

Preturile pornesc de la 27.883 euro (Style) si ajung pana la 30.966 de euro (X-Perience) pentru versiunea echipata cu transmisie manuala, respectiv de la 29.536 de euro si pana la 32.639 de euro pentru versiunea automata.

In cele din urma, mai exista si o versiune echipata cu sistem de tractiune integrala 4×4, care porneste de la 31.672 de euro si poate ajunge pana la 34.803 de euro.

VIDEOCLIPUL ZILEI