Porsche lanseaza cel mai accesibil Taycan

Porsche lanseaza cel mai accesibil Taycan

Porsche Taycan are acum in premiera un pret de sub 100.000 de euro, producatorul anuntand lansarea celei mai accesibile versiuni a acestuia!
Taycan este unul dintre acele modele la care viseaza multi pasionati auto.

Din pacate, multi indraznesc numai sa viseze, pretul lui fiind unul pe masura.

Bineinteles, este un pret corect, care reflecta cifrele de performanta de care se face capabil Taycan, dar pe care nu si-l poate permite oricine.

Ei bine, Porsche vine cu o veste importanta pentru cei care se gandesc la Taycan, anuntand acum lansarea celei mai accesibile versiuni a acestuia.

Odata cu aceasta lansare, pretul lui Taycan scade pentru prima data sub pragul de 100.000 de euro! Haideti sa aflam impreuna ce ofera aceasta noua versiune!

Cea mai accesibila versiune Porsche Taycan

2021 Porsche Taycan
2021 Porsche Taycan

In primul si primul rand, trebuie sa va spunem ca cea mai noua si mai accesibila versiune a lui Porsche Taycan va beneficia de o putere totala de 408 cai, ceea ce, trebuie sa recunoastem, nu este deloc putin, ba chiar din contra.

Citeste si: Care este cea mai comuna problema la un Porsche Taycan. Nu te-ai fi asteptat la asa ceva dupa ce platesti peste 100.000 de euro!

Tot din punct de vedere tehnic mai trebuie sa va spunem ca aceasta versiune nu va beneficia de aportul unui sistem de tractiune integrala, urmand sa aiba doar roti motrice fata.

Celelalte versiuni din gama Taycan (Taycan 4S, Taycan Turbo si Taycan Turbo S) sunt echipate insa cu tractiune integrala.

Versiunea de baza despre care vorbim astazi poate fi comandata cu doua variante de baterie: Performance (71 de kWh), respectiv Performance Plus (83.7 kWh).

In cazul primei variante, autonomia va ajunge pana la o valoare de 431 de kilometri, ceea ce, din nou, nu este deloc putin.

Ce autonomie si ce pret are versiunea de baza Taycan

2021 Porsche Taycan
2021 Porsche Taycan

Cei care isi doresc insa o autonomie ceva mai mare pot apela la varianta Performance Plus, autonomia ajungand in acest caz pana la o valoare de 484 de kilometri.

Mai mult ca sigur ca acum va intrebati si care sunt cifrele de performanta cu care se poate lauda aceasta versiune de baza a lui Porsche Taycan!

Ei bine, trebuie sa stiti ca cifrele nu sunt deloc rele, ba chiar din contra.

Versiunea de baza a lui Taycan promite in primul si primul rand o acceleratie de la 0 la 100 km/h care poate fi realizata in 5.4 secunde.

Totodata, va mai spunem ca la volanul acestei versiuni basic a lui Porsche Taycan ati putea ajunge la o viteza maxima de 230 km/h.

In cele din urma, trebuie sa va mai spunem si care este pretul acestei versiuni de baza a lui Taycan. Ei bine, noua versiune este disponibila in Germania pentru un pret de 83.500 de euro.

VIDEOCLIPUL ZILEI