Peugeot prezinta noul model electric e-Partner

Peugeot prezinta noul model electric e-Partner

La numai cateva zile dupa ce am facut cunostinta cu noua versiune electrica a lui Opel Combo, francezii de la Peugeot dezvaluie primele informatii si fotografii cu noul e-Partner.

Noul model ne este prezentat de producatorul francez drept un vehicul comercial usor, care a fost construit avand la baza arhitectura modulara EMP-2.

Modelul celor de la Peugeot este disponibil in doua versiuni de caroserie. Mai exact, avem in primul rand versiunea Standard, care are o lungime de 4.4 metri, dupa care versiunea Long, cu o lungime de 4.75 metri.

Peugeot e-Partner va fi disponibil in doua niveluri de echipare

2021 Peugeot e-Partner
2021 Peugeot e-Partner

Totodata, mai trebuie sa spunem ca viitorii clienti ai lui e-Partner vor avea la dispozitie doua niveluri de echipare dintre care pot alege – Professional, respectiv Asphalt.

Trebuie notat faptul ca in cazul ultimului ales, Peugeot e-Partner va putea transporta pana la cinci persoane.

De asemenea, mai trebuie spus ca e-Partner are o capacitate maxima de incarcare de 4.4 metri cubi, acesta putand tracta maxim 750 de kilograme.

Citeste si: Citroen a prezentat noul e-Berlingo Van, o utilitara 100% electrica

Din punct de vedere tehnic, noul Peugeot e-Partner este echipat sub capota cu un sistem format dintr-o unitate electrica, capabila sa dezvolte 136 de cai putere si un cuplu maxim de 260 Nm, careia i se alatura o baterie cu o capacitate de 50 kWh.

Soferii vor avea la dispozitie trei moduri de rulare – Eco, Normal si Power. Bineinteles, cei care isi doresc sa aiba la dispozitie capacitatea maxima a motorului vor alege modul Power.

Constructorul francez mai transmite ca e-Partner are, de asemenea, doua moduri de rulare, si anume Moderate si Augmented, ultimul recuperand cea mai mare cantitate de energie cinetica.

Ce autonomie va avea noua utilitara electrica?

2021 Peugeot e-Partner
2021 Peugeot e-Partner

Cu o asemenea echipare tehnica sub capota, noul Peugeot e-Partner promite o acceleratie de la 0 la 100 km/h care poate fi realizata intr-un timp de 11.2 secunde.

De asemenea, mai trebuie spus ca la volanul acestui vehicul comercial se va putea ajunge la o viteza maxima de 129 km/h.

Citeste si: Test Drive: Peugeot e-208 – Cea mai buna masina electrica pentru oras

Autonomia este, de asemenea, foarte importanta atunci cand vine vorba despre un astfel de model. Peugeot e-Partner promite o autonomie maxima de 275 de kilometri.

Incarcarea poate fi realizata la statii cu o putere de pana la 100 kW. In acest caz, acumulatorul se poate incarca pana la un nivel de 80% in doar jumatate de ora, ceea ce trebuie sa recunoastem ca nu este rau deloc.

In schimb, incarcarea completa la un wallbox de 11 kW va dura aproximativ 5 ore.

VIDEOCLIPUL ZILEI