Pret Mercedes-Benz EQA. Noul SUV electric poate fi cumparat in Romania

Pret Mercedes-Benz EQA. Noul SUV electric poate fi cumparat in Romania

Pret Mercedes-Benz EQA. Lansat oficial la mijlocul lunii ianuarie, Mercedes-Benz EQA poate fi cumparat acum si de pe piata auto din tara noastra.

EQA promite sa fie un model care se va bucura de un succes destul de important la public, iar asta in special datorita pretului sau.

Asa cum probabil ca stiti deja, Mercedes-Benz EQA este in acest moment cel mai accesibil SUV electric din gama constructorului german.

Mercedes-Benz EQA: cu ce dotari este oferit noul modele electric

Mercedes-Benz EQA
Mercedes-Benz EQA

Pret Mercedes-Benz EQA. Noul SUV al germanilor este disponibil la ora actuala in versiunea EQA 250 si poate fi comandat alaturi de trei pachete de dotari.

Pachetul standard, de baza, se dovedeste a fi insa destul de bine dotat, germanii propunandu-ne printre altele un set de jante cu dimensiuni de 18 inci, un volan din piele, scaune confort, hayon cu deschidere electrica si o camera video pentru marsarier.

Evident, pachetul Advanced vine la pachet cu accesorii din categoria superioara, precum doua display-uri cu dimensiuni de 10.25 inci care ne sunt prezentate sub forma unui Widescreen Cockpit.

Mai departe, pachetul Advanced Plus aduce dotari si mai de top, printre ele numarandu-se si un sistem audio de inalta calitate si un sistem de incarcare wireless pentru telefonul mobil.

In cele din urma, pachetul de top Premium ne propune un sistem de sunet Surround Burmester si o trapa culisanta panoramica.

Ce pret are Mercedes-Benz EQA in Romania

2021 Mercedes-Benz EQA
2021 Mercedes-Benz EQA

Pret Mercedes-Benz EQA. Cei interesati de acest model au la dispozitie trei linii de echipare – Progressive, Electric Art si AMG Line. De asemenea, este disponibila si o versiune speciala Edition 1, care include pachetul Advanced si linia Electric Art.

De asemenea, aceasta versiune speciala vine la pachet cu o serie de dotari extra: jante cu diametru de 20 de inci, pachet AMG Styling, geamuri spate si luneta cu tenta inchisa, scaune fata incalzite, piele neva gri cu Cyber Cut albastru, bare longitudinale plafon de culoare neagra si covorase speciale.

Ei bine, aceasta versiune speciala va adauga un cost de 8.520 de euro pretului standard.

2021 Mercedes-Benz EQA
2021 Mercedes-Benz EQA

Acum ca ne-am lamurit ce ne aduce fiecare versiune si fiecare pachet pe care ni-l propun cei de la Mercedes-Benz, haideti sa vedem si care este pretul bolidului.

Pret Mercedes-Benz EQA. Asa cum spuneam, EQA este cel mai accesibil SUV din gama producatorului german si porneste in Romania de la un pret de 49.170 de euro.

Din punct de vedere tehnic, Mercedes-Benz EQA este echipat cu un propulsor electric care dezvolta 190 de cai putere.

Bolidul are o autonomie electrica de cel mult 486 de kilometri, iar incarcarea de la 10 pana la 80% se poate face in numai 30 de minute.

VIDEOCLIPUL ZILEI