Mansory prezinta noul Mercedes-AMG G63 Gronos 2021

Mansory prezinta noul Mercedes-AMG G63 Gronos 2021

2021 Mercedes-AMG G63 Gronos Mansory. Specialistii in tuning de la Mansory au imbunatatit un model Mercedes-AMG G63 de ultima generatie, acesta primind un bodykit latit si mai multe componente din carbon forjat.

Modelul Mercedes-AMG G63 nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare in randul pasionatilor auto, acesta fiind unul dintre acei bolizi care par gata in orice secunda sa infrunte orice provocare.

Specialistii germani in tuning de la Mansory ne prezinta acum un nou proiect care il are in prim plan pe AMG G63, rezultatul final primind denumirea “Gronos”.

Si, asa cum o sa puteti observa si din ceea ce va vom prezenta in randurile urmatoare, trebuie sa recunoastem de la bun inceput ca germanii au facut o treaba excelenta!

2021 Mercedes-AMG G63 Gronos Mansory: modificari impresionante aduse la capitolul design

2021 Mercedes-AMG G63 Gronos Mansory
2021 Mercedes-AMG G63 Gronos Mansory

Haideti sa aflam impreuna care sunt modificarile pe care le-au operat cei de la Mansory pentru a face din acest proiect unul cu adevarat special!

In primul si primul rand, din punct de vedere al infatisarii exterioare, noul Mansory Gronos se poate lauda cu un bodykit latit.

Citeste si: Noul Mercedes-Maybach Clasa S a fost prezentat

De asemenea, inca de la prima privire putem observa ca masina a primit o nuanta exterioara British Racing Green si mai multe componente din carbon forjat.

Spre exemplu, capota, suportul de lumini auxiliare, manerele de deschidere a usilor, capacele oglinzilor si capacul rotii de rezerva au fost realizate toate din carbon forjat. Una peste alta, rezultatul final arata extrem de bine!

2021 Mercedes-AMG G63 Gronos Mansory
2021 Mercedes-AMG G63 Gronos Mansory

Mergem mai departe catre interiorul bolidului german AMG G63, specialistii in tuning de la Mansory operand in primul rand o retapitare in piele Fawn Brown.

De asemenea, la nivelul habitaclului noul Mansory Gronos mai regasim un volan nou imbracat in piele si carbon si pedale din aluminiu.

In acelasi timp, la interior mai putem remarca o intreaga serie de ornamente din carbon.

Motorul V8 de 4.0 litri este acum si mai puternic

2021 Mercedes-AMG G63 Gronos Mansory
2021 Mercedes-AMG G63 Gronos Mansory

Bineinteles, avand in vedere ca vorbim despre un proiect de tuning, nu puteau sa lipseasca surprizele de ordin tehnic.

Citeste si: Mercedes-Benz S-Class (W223) si-a facut debutul! Ce aduce noua generatie?

Germanii de la Mansory au instalat niste turbine mai mari si un sistem de evacuare realizat la comanda pentru a imbunatati capacitatile tehnice ale motorului V8 twin turbo cu capacitate de 4.0 litri cu care este echipat modelul AMG G63.

De asemenea, s-a mai operat si o resoftare ECU pentru a se ajunge la un rezultat multumitor din punct de vedere tehnic.

In cele din urma, propulsorul in cauza a ajuns sa dezvolte nu mai putin de 850 de cai putere.

In aceste conditii tehnice noi, Mansory Gronos poate accelera de la 0 la 100 km/h intr-un timp de numai 3.5 secunde, in timp ce viteza maxima a bolidului este limitata electronic la 250 km/h.

VIDEOCLIPUL ZILEI