Noua versiune speciala Land Rover Defender Works V8 Trophy 2021 costa o avere!

Noua versiune speciala Land Rover Defender Works V8 Trophy 2021 costa o avere!

Versiunea speciala Defender Works V8 Trophy beneficiaza de aportul a peste 400 de cai putere, insa pretul este pe masura.

Defender este de departe unul dintre cele mai ravnite modele din segmentul off-road, devenind de-a lungul anilor o adevarata legenda printre pasionati.

Astazi nu vrem insa sa vorbim despre versiunea clasica a acestui bolid pe patru roti, ci despre o versiune speciala a acestuia – Defender Works V8 Trophy.

Inainte sa va dam mai multe detalii despre aceasta versiune speciala, trebuie sa spunem insa ca productia acesteia este limitata la numai 25 de exemplare.

Bineinteles, pretul cerut pentru un astfel de exemplar va fi unul pe masura, asa cum va puteti imagina! Dar haideti sa aflam mai multe despre aceasta versiune speciala!

2021 Land Rover Defender Works V8 Trophy. Un clasic in viata

2021 Land Rover Defender V8 Trophy
2021 Land Rover Defender V8 Trophy

Avand la baza un model din generatia anilor 2012 – 2016, aceasta versiune speciala Land Rover Defender Works V8 Trophy este echipata din punct de vedere tehnic cu o unitate aspirata natural V8 cu capacitate de 5.0 litri, capabila sa dezvolte nu mai putin de 404 cai putere si un cuplu maxim de 515 Nm.

Citeste si: Jaguar va lansa exclusiv modele electrice incepand cu 2025

Transmisia este asigurata prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte, in timp ce bolidul mai beneficiaza si de aportul unui sistem de tractiune integrala.

Tot din punct de vedere tehnic, mai trebuie sa va spunem ca acest Defender Works V8 Trophy este echipat si cu trei diferentiale si cu o cutie de transfer cu doua trepte.

2021 Land Rover Defender Works V8 Trophy. Bineinteles, avand in vedere ca vorbim despre un model Defender, nu putem sa nu avem cateva echipamente speciale pentru off-road.

Mai exact, printre aceste dotari speciale se regasesc urmatoarele: troliu, lumini LED, anvelope speciale, filtru de aer extern si scuturi de protectie de dedesubt.

Design nemuritor

2021 Land Rover Defender V8 Trophy
2021 Land Rover Defender V8 Trophy

2021 Land Rover Defender Works V8 Trophy. Din punct de vedere al infatisarii exterioare, aceasta versiune speciala a lui Defender Works V8 Trophy ne este oferita exclusiv in nuanta de culoare Eastnor Yellow.

Bolidul mai este echipat si cu un set de jante realizate din otel, cu dimensiuni de 16 inci.

Citeste si: Jaguar Land Rover prezinta conceptul Project Vector

Mergem mai departe catre habitaclu, acolo unde cei care vor achizitiona unul dintre cele 25 de exemplare ale acestei versiuni speciale Defender Works V8 Trophy vor gasi scaune sport Recaro, tapiterie Windor din piele de culoare neagra si cusaturi contrastante de culoare galbena.

De asemenea, acest model mai echipat si cu propriul sistem de infotainment al celor de la Land Rover.

Asa cum spuneam insa si in randurile anterioare, un asemenea model nu are cum sa fie prea ieftin.

Cei interesati de aceasta versiune speciala Defender Works V8 Trophy vor fi nevoiti sa plateasca nu mai putin de 222.000 de euro.

VIDEOCLIPUL ZILEI