2021 Honda HR-V. Aceasta este noua generatie!

2021 Honda HR-V. Aceasta este noua generatie!

2021 Honda HR-V. Honda prezinta noua generatie a SUV-ului HR-V, modelele noi venind la pachet cu un spatiu ceva mai generos la interior si cu un plus de confort pentru pasageri.

Honda a prezentat noua generatie a SUV-ului compact HR-V, model devenit extrem de popular printre clientii acestui segment al pietei auto.

Noua generatie vine la pachet cu dotari avansate in ceea ce priveste siguranta si cu tehnologie inovatoare.

Totodata, cei de la Honda si-au indreptat atentia si mai mult inspre confortul pasagerilor care se urca intr-un model HR-V, drept pentru care interiorul modelelor de noua generatie este mai incapator.

Noua generatie HR-V vine echipata cu o motorizare hybrid e:HEV care ofera mai multa putere si un raspuns prompt al acceleratiei.

2021 Honda HR-V: ce ofera noua generatie a SUV-ului japonez

2021 Honda HR-V
2021 Honda HR-V

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, designerii celor de la Honda au mizat de aceasta data pe un design compact inspirat de coupe, noile modele intruchipand o filosofie de design minimalista, curata si moderna.

Citeste si: Ce pret are noul model electric Honda E si ce trebuie sa stii

Putem observa in partea frontala a noilor modele o grila de dimensiuni generoase, o capota lunga si panouri laterale ceva mai ascutite si mai verticale.

In orice caz, putem spune fara nicio retinere ca noua generatie a SUV-ului HR-V arata extrem de bine!

2021 Honda HR-V
2021 Honda HR-V

Lucrurile bune continua si atunci cand ne indreptam atentia catre habitaclul modelelor de generatie noua, cei de la Honda mizand in continuare pe un spatiu generos si pe un plus de confort.

Noile modele vor putea transporta in continuare patru pasageri adulti fara nici cea mai mica problema, toti beneficiind de un confort ridicat.

Linia minimalista continua si la interior

2021 Honda HR-V
2021 Honda HR-V

Designerii Honda au folosit materiale de buna calitate la interior, motiv pentru care cei care au ocazia de a face cunostinta cu noul HR-V se gandesc imediat la un SUV premium, de top.

Linia minimalista continua si la interior, cei de la Honda dorindu-si cu orice pret si de aceasta data sa nu complice lucrurile inutil.

Noua generatie a SUV-ului HR-V este dotata si cu un nou sistem de ventilatie care creeaza o perdea de aer proaspat langa si deasupra pasagerilor, aerul curgand din gurile de aerisire in forma de L amplasate in colturile superioare ale tabloului de bord.

Nu in ultimul rand, datorita tehnologiei compacte a sistemului de propulsie Honda si a rezervorului amplasat central, noul HR-V pastreaza scaunele Magic Seats care pot fi rabatate in functie de nevoile fiecaruia.

Noile modele Honda HR-V vor fi disponibile pe piata auto europeana incepand de la sfarsitul acestui an.

In Romania, primele modele HR-V de generatie noua vor putea fi cumparate la inceputul anului viitor.

VIDEOCLIPUL ZILEI