Noul Honda HR-V Hybrid va fi lansat cu un sistem de propulsie e:HEV

Noul Honda HR-V Hybrid va fi lansat cu un sistem de propulsie e:HEV

2021 Honda HR-V Hybrid. Noua generatie Honda HR-V este pregatita sa isi faca debutul la mijlocul lunii februarie, una dintre surprizele pregatite de japonezi facand referire la sistemul de propulsie e:HEV.

Oficialii producatorului nipon au confirmat la inceputul acestei saptamani ca ne mai despart numai cateva saptamani pana ce vom face cunostinta cu noua generatie HR-V, aceasta urmand sa isi faca debutul public la jumatatea lunii urmatoare.

2021 Honda HR-V Hybrid va primi sistemul de propulsie hibrid e:HEV

2021 Honda HR-V Hybrid . Japonezii ne-au pregatit si cateva surprize importante odata cu lansarea acestei noi generatii a SUV-ului de dimensiuni mici, cea mai importanta dintre ele fiind de nivel tehnic.

Citeste si: Top 5 masini japoneze pe care le cumperi si uiti sa bagi bani in ele

Mai exact, HR-V va fi oferit in premiera alaturi de sistemul de propulsie e:HEV. Bineinteles, mai exista insa si alte noutati, despre care vom afla mai multe detalii la momentul lansarii.

Oferirea SUV-ului Honda HR-V Hybrid alaturi de sistemul de propulsie e:HEV este un nou pas pe care il face producatorul nipon in incercarea sa de a isi electrifica intreg portofoliul.

Conducerea Honda si-a indreptat atentia catre un viitor electric intr-un mod cat se poate de serios, planurile in aceasta directie dovedindu-se a fi extrem de ambitioase.

Conform planurilor prezentate in trecut de oficialii producatorului nipon, Honda isi doreste ca pana in anul 2022 sa fie electrificate toate modelele din portofoliu.

Vorbim despre o intreaga strategie in acest sens, numita “Electric Vision”, strategie care a fost pusa deja in aplicare.

Ce alte modele Honda ofera sistemul e:HEV

Honda CR-V Hybrid
Honda CR-V Hybrid

SUV-ul de mici dimensiuni Honda HR-V Hybrid nu este primul model din gama Honda care primeste un sistem de propulsie hibrid. Asa cum probabil ca stiti deja, primele modele care au beneficiat de o astfel de varianta de propulsie au fost CR-V si Jazz.

La fel ca la aceste doua modele, sistemul de propulsie e:HEV cu care urmeaza sa fie echipata noua generatie HR-V este format din doua unitati de motorizare electrice, alaturi de care se regaseste o unitate pe benzina, cu capacitate de 2.0 litri.

Tot din punct de vedere tehnic, mai trebuie sa va spunem ca singura transmisie oferita de cei de la Honda este una automata, cu o singura treapta de viteza.

Pana la aceasta ora nu stim insa mai multe detalii de ordin tehnic legate de cifrele de performanta de care se va face capabil noul HR-V hibrid.

Daca ne uitam insa la CR-V, fratele lui mai mare, putem sa va spunem ca sistem poate dezvolta nu mai putin de 184 de cai putere.

Cei care vor avea ocazia sa conduca noul model Honda HR-V Hybrid echipat cu sistemul de propulsie e:HEV vor avea la dispozitie trei moduri de condus: Electric, Hybrid, respectiv Engine.

Mai multe detalii vom afla in data de 18 februarie, atunci cand noua generatie HR-V va fi prezentata.

VIDEOCLIPUL ZILEI