BMW 745Le xDrive primeste peste 500 cp de la dAHLer

BMW 745Le xDrive primeste peste 500 cp de la dAHLer

2021 dAHLer BMW 745Le. Tunerul elvetian dAHLer competition line a pregatit un pachet de tuning pentru versiunea BMW 745Le xDrive, puterea ajungand la peste 500 de cai.

BMW Seria 7 este unul dintre cele mai indragite modele din gama constructorului bavarez, impresionand clientii de pe piata auto prin capacitatile sale tehnice de invidiat si prin consumul de carburant foarte mic cu care se poate lauda.

Asa cum probabil ca stiti deja, in cazul acestui model vorbim despre o putere totala de 394 de cai, acceleratia de la 0 la 100 km/h fiind posibil de realizat in 5.2 secunde.

Consumul, asa cum ziceam si mai devreme, este unul foarte mic, fiind nevoie de numai 2.1 litri de benzina pentru a parcurge o distanta de 100 de kilometri.

Are nevoie sau nu BMW Seria 7 de un pachet de performanta?

2021 dAHLer BMW 745Le
2021 dAHLer BMW 745Le

Ei bine, daca nu este pe deplin multumit de aceste performante tehnice, mai nou exista o solutie si pentru tine!

Si asta pentru ca specialistii elvetieni in tuning de la dAHLer competition line s-au gandit ca este timpul pentru o versiune imbunatatita pentru versiunea 745Le xDrive.

Citeste si: BMW reactioneaza pe tema nemultumirilor legate de design-ul noilor modele

Probabil ca nu sunt foarte multi pasionati care nu sunt multumiti de ceea ce ofera aceasta versiune in standard, insa, stiti cum este, in aceasta industrie este mereu loc de mai bine. Evident, si de mai multa putere!

Orice impatimit din domeniu poate fi impresionat extrem de usor atunci cand vine vorba despre ceva mai multi cai putere sub capota!

Dar haideti sa descoperim impreuna ce surprize ne-au pregatit tunerii elvetieni pentru acest model!

2021 dAHLer BMW 745Le. Peste 500 cp pentru limuzina nemteasca

2021 dAHLer BMW 745Le
2021 dAHLer BMW 745Le

Ei bine, odata cu modificarile pe care le-au operat cei de la dAHLer, versiunea 745Le xDrive se poate lauda cu o valoare totala de nu mai putin de 512 de cai putere, ceea ce nu este deloc putin, trebuie sa recunoastem!

Practic, vorbim despre o putere pe care atunci cand o auzim ne ducem cu gandul direct la o unitate V12 bi-turbo.

Citeste si: Cat costa cel mai ieftin BMW Seria 5 (F10) second hand pe Autovit?

Totusi, trebuie sa spunem ca nu stim exact care sunt modificarile pe care le-au facut elvetienii, acestia neoferind pana la acest moment prea mult detalii in acest sens.

Din pacate nu stim nici macar cum vor arata cifrele de performanta dupa ce bolidul va primi acest pachet de tuning realizat de cei de la dAHLer.

Stim insa ca acceleratia de la 0 la 100 km/h va fi posibil de realizat in mai putin de 5 secunde.

In acelasi pachet de tuning gandit de tunerul elvetian mai este inclus si un nou set de jante cu dimensiuni de 21 de inci.

Inchiem tot cu un semn de intrebare acest material, cei de la dAHLer neoferind detalii pana la aceasta ora cu privire la pretul pe care il va avea acest pachet.

VIDEOCLIPUL ZILEI