2021 Cupra Formentor preturi. Doua versiuni noi in Romania, inclusiv plug-in hybrid!

2021 Cupra Formentor preturi. Doua versiuni noi in Romania, inclusiv plug-in hybrid!

2021 Cupra Formentor preturi. SUV-ul Cupra Formentor primeste doua versiuni noi de baza pe piata din Romania. Iata ce preturi au acestea. Romanii pot comanda acum si versiunea plug-in hybrid!

Primavara anului trecut ne aducea din partea celor de la Cupa SUV-ul Formentor, un prim model de sine statator dezvoltat de divizia de performanta a celor de la SEAT.

Bolidul spaniolilor a intrat efectiv in productie in toamna anului trecut, iar primele preturi pentru piata auto din tara noastra au fost stabilite de cei de la SEAT la finalul anului trecut. Ei bine, Formentor a primit acum doua versiuni noi pe piata din Romania!

2021 Cupra Formentor preturi. Vorbim in randurile urmatoare despre toate versiunile care pot fi cumparate in acest moment din Romania si despre preturile pe care va trebui sa le platiti daca vreti sa plecati acasa la volanul lor!

Ce motorizari ofera Cupra Formentor

2021 Cupra Formentor
2021 Cupra Formentor

2021 Cupra Formentor preturi. Asa cum foarte probabil ca stiti deja, SUV-ul Cupra Formentor ne-a fost prezentat ca fiind echipat cu o unitate de motorizare turbo TSI cu patru cilindri si cu o capacitate de 2.0 litri, capabila sa dezvolte 310 cai putere si un cuplu maxim de 400 Nm.

Citeste si: SEAT prezinta cea mai puternica versiune a lui Tarraco in 2021

Resursele motorului sunt gestionate de o transmisie automata cu sapte rapoarte, in timp ce bolidul beneficiaza si de aportul unui sistem de tractiune integrala.

In aceste conditii tehnice, Formentor promite o viteza maxima limitata electronic la 250 km/h si o acceleratie de la 0 la 100 km/h posibil de realizat in 4.9 secunde.

Pretul acestei versiuni nu este deloc unul mic, acesta fiind de 46.210 de euro, cu toate taxele incluse.

2021 Cupra Formentor preturi. Versiunea PHEV a SUV-ului Cupa Formentor se lauda cu o putere de 245 de cai putere, sistemul de sub capota fiind format dintr-o unitate de motorizare pe benzina cu capacitate de 1.4 litri si dintr-un agregat electric.

Autonomia electrica maxima in regim electric este de 50 de kilometri. Nici pretul acestei versiuni nu este deloc mic, clientii interesati urmand sa scoata din conturi 40.058 de euro.

2021 Cupra Formentor preturi in Romania

2021 Cupra Formentor
2021 Cupra Formentor

Cupa Formentor primeste acum doua versiuni de baza, ambele echipate cu o unitate TSI cu capacitate de 1.5 litri, capabila sa dezvolte 150 de cai putere.

Versiunea echipata cu o transmisie manuala cu sase trepte porneste de la un pret de 26.851 de euro, in timp ce versiunea echipata cu o transmisie automata DSG va avea un pret de pornire de 28.669 de euro.

2021 Cupra Formentor preturi. Asadar, cei care isi doreau un model Cupa Formentor la mai putini bani au acum doua versiuni noi spre care isi pot indrepta atentia, pretul acestora fiind simtitor mai mic in comparatie cu al celorlalte doua versiuni disponibile inca din iarna.

VIDEOCLIPUL ZILEI