2021 Citroen C3 Aircross Facelift. Ce noutati aduce modelul francezilor

2021 Citroen C3 Aircross Facelift. Ce noutati aduce modelul francezilor

2021 Citroen C3 Aircross Facelift. Prezentata in premiera in 2017, actuala generatie a lui Citroen C3 Aircross a primit recent un facelift.

C3 Aircross este unul dintre cele mai populare modele din gama constructorului francez, bucurandu-se de o primire foarte buna din partea clientilor de pe piata auto.

Iar asta o putem vedea si din cifrele de vanzari inregistrate de acest model, Citroen C3 Aircross fiind comercializat in peste 330.000 de unitati in aceasta perioada.

Francezii isi doresc ca acest model sa trezeasca un interes sporit in continuare, drept pentru care i-au adus acum mai multe imbunatatiri. Haideti sa descoperim impreuna despre ce este vorba!

2021 Citroen C3 Aircross Facelift: ce noutati aduce

2021 Citroen C3 Aircross Facelift
2021 Citroen C3 Aircross Facelift

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, observam inca de la prima privire o restilizare completa la nivel frontal.

Inspirandu-se destul de mult de la conceptul CXPERIENCE, francezii au gandit pentru noul C3 Aircross un spoiler restilizat, blocuri optice redesenate si o grila frontala noua.

Citeste si: Citroen anunta lista de preturi pentru noul C4 in Romania

De asemenea, mai putem observa modificari si la nivelul capotei si chiar si la aripi. Se poate opta acum si pentru niste jante noi, cu diametru de 16 sau 17 inci, cu finisaj diamantat sau complet negru.

Daca vorbim despre personalizare, C3 Aircross impresioneaza fara doar si poate, clientii putand alege din nu mai putin de 70 de posibile variante.

Si asta pentru ca francezii ofera 7 culori de caroserie, 4 pachete cromatice si 2 nuante pentru plafon.

2021 Citroen C3 Aircross Facelift
2021 Citroen C3 Aircross Facelift

Si interiorul poate fi personalizat destul de mult, clientii putand alege dintre cele 4 ambiante – Standard, Metropolitan Graphite, Hype Grey si Urban Blue.

Francezii si-au dorit sa ofere un plus de confort la nivelul habitaclului, drept pentru care acum avem niste scaune Advanced Comfort oferite impreuna cu trei dintre ambiantele mentionate mai devreme.

Clientii pot opta pentru un sistem multimedia cu un display de 9 inci. Conectivitatea este asigurata prin intermediul aplicatiilor Android Auto si Apple Car play.

De asemenea, mai trebuie sa spunem ca noul model este echipat cu nu mai putin de 12 sisteme de asistenta.

Motorizari pentru noul C3 Aircross Facelift

2021 Citroen C3 Aircross Facelift
2021 Citroen C3 Aircross Facelift

Ajungem la motorizari si va spunem ca C3 Aircross facelift vine la pachet cu doua unitati.

Prima dintre ele este o unitate PureTech de 1.2 litri, pe benzina, oferita in versiuni de 110 sau 130 de cai putere.

Citeste si: Versiunea hibrid a SUV-ului Citroen C5 Aircross, disponibila si in Romania

Apoi, avem un propulsor diesel BlueHDI de 1.5 litri, disponibil in versiuni de 110 si 120 de cai putere.

Clientii pot opta intre o transmisie manuala cu sase trepte, respectiv una automata tot cu sase rapoarte. Important de mentionat, modelul francez nu beneficiaza de aportul unui sistem de tractiune integrala.

Noul Citroen C3 Aircross isi va face debutul pe piata in aceasta vara, in luna iunie.

VIDEOCLIPUL ZILEI