2021 Audi Q5 Sportback: lista de preturi in Romania

2021 Audi Q5 Sportback: lista de preturi in Romania

Preturi Audi Q5 Sportback in Romania. Audi anunta preturile la care pot fi achizitionate noile modele Q5 Sportback pe piata auto din Romania.

Audi a publicat in urma cu cateva luni primele fotografii si informatii oficiale cu privire la noul Q5 Sportback, un model asteptat indelung de fanii producatorului german.

Germanii au asteptari considerabile de la acest nou Q5 Sportback, acesta urmand sa rivalizeze unor modele importante din acest segment, precum BMW X4 sau Mercedes-Benz GLC Coupe.

Noul Q5 Sportback a preluat o buna parte dintre elementele de caroserie pe care le cunoastem deja de la modelul Q5 de baza, insa germanii i-au adaugat un plafon plonjat si mai multe accesorii restilizate. In orice caz, noul Q5 Sportback arata foarte bine!

Preturi Audi Q5 Sportback in Romania

2021 Audi Q5 Sportback
2021 Audi Q5 Sportback

Preturi Audi Q5 Sportback in Romania. Germanii au publicat acum si lista de preturi pentru piata din Romania pentru noul Q5 Sportback, asa ca in sfarsit suntem in masura sa va oferim toate informatiile in acest sens.

Citeste si: Pareri Audi A5 8T (2007 – 2016). Ce probleme au aceste modele?

Cea mai accesibila versiune a lui Q5 Sportback este echipata cu o unitate de motorizare diesel cu capacitate de 2.0 litri, capabila sa dezvolte 163 de cai putere.

Echipata, de asemenea, si cu o transmisie S Tronic cu sapte trepte, aceasta versiune porneste de la un pret de 48.212 euro (nivel de echipare Advanced) si poate ajunge pana la 49.712 euro (nivel de echipare S Line).

Aceasta versiune este singura cu roti motrice fata, toate celelalte fiind oferite cu un sistem de tractiune integrala.

Preturi Audi Q5 Sportback in Romania. Cei care isi doresc ceva mai mult insa, pot opta pentru unitate TDI cu capacitate de 2.0 litri, capabila sa dezvolte 204 cai putere.

In acest caz, preturile pornesc de la 52.087 de euro (Advanced) si pot ajunge pana la 53.586 de euro (S Line).

Daca nici aceasta versiune nu este pe placul tau, trebuie sa stii ca iti poti indrepta atentia si catre o unitate TDI de 3.0 litri, capabila sa dezvolte 286 de cai putere.

De aceasta data vorbim despre o transmisie Tiptronic cu opt trepte, pretul urcand acum pana la 59.200 de euro.

Cea mai puternica versiunea Q5 Sportback vine cu un motor diesel

2021 Audi Q5 Sportback
2021 Audi Q5 Sportback

Preturi Audi Q5 Sportback in Romania. Cea mai potenta versiune pe care ne-o ofera cei de la Audi pentru noul Q5 Sportback este echipata cu o unitate TDI cu capacitate de 3.0 litri, capabila sa dezvolte nu mai putin de 341 de cai putere.

Si aceasta versiune este echipata tot cu o transmisie Tiptronic cu opt trepte. Aceasta versiune este oferita exclusiv alaturi de nivelul de echipare de top, S, iar pretul porneste in acest caz de la 69.554 de euro.

In cele din urma, cei care isi doresc o motorizare pe benzina au la dispozitie o singura varianta pentru noul Q5 Sportback.

Mai exact, vorbim despre o unitate TFSI cu capacitate de 2.0 litri, capabila sa dezvolte 265 de cai putere.

Transmisia este asigurata prin intermediul unei cutii S Tronic cu sapte trepte. Preturile pornesc de la 58.903 euro (Advanced) si pot ajunge pana la 59.442 de euro (S Line).

VIDEOCLIPUL ZILEI