Unul dintre cele mai rare modele AMG este de vanzare!

Mercedes-Benz 560 SEC AMG 6.0 Widebody

Brandul AMG reprezinta o marca importanta in ziua de astazi, care sugereaza ca vorbim despre un model de performanta, gata oricand sa ne impresioneze din orice punct de vedere. Nu multi sunt insa cei care stiu ca AMG nu a fost dintotdeauna marca de performanta a celor de la Mercedes-Benz!

Astfel, inainte sa devina un brand de performanta, AMG a fost o companie independenta, specializata pe modificarea modelelor produse de cei de la Mercedes-Benz. Spre exemplu, unul dintre cele mai renumite modele modificate de cei de la AMG este legendarul Mercedes-Benz 560 SEC AMG 6.0 Widebody, model despre care vom vorbi si noi in randurile urmatoare!

Ei bine, legendarul Mercedes-Benz 560 SEC AMG 6.0 Widebody este fara doar si poate un model special din mai multe motive. Poate cel mai important dintre ele este acela ca a fost produs intr-o serie limitata, de doar 50 de exemplare. Iar unul dintre aceste 50 de exemplare Mercedes-Benz 560 SEC AMG 6.0 Widebody este astazi de vanzare. Mai mult decat atat, desi vorbim despre o masina realizata in anul 1990, aceasta se prezinta intr-o stare extrem de buna! De asemenea, trebuie spus ca masina a parcurs pana acum peste 100.000 de kilometri!

Modelele Mercedes-Benz 560 SEC AMG 6.0 Widebody au fost realizate de cei de la AMG in anul 1990 si au fost echipate cu o unitate de motorizare V8 cu capacitate de 6.0 litri, capabila sa dezvolte nu mai putin de 400 de cai putere. De asemenea, modelele in cauza sunt echipate cu o transmisie automata cu patru trepte, cu tractiune spate, cu o evacuare AMG si cu frane speciale cu etriere Brembo pe ambele punti. Nu in ultimul rand, mai trebuie sa spunem ca modelele Mercedes-Benz 560 SEC AMG 6.0 Widebody sunt echipate cu un set de jante OZ Racing cu diametrul de 17 inci.

Masina a avut pana la acest moment trei proprietari, la ora actuala fiind inmatriculata in statul american California. Totusi, bordul si toate actele originale ne arata ca masina a fost construita special pentru piata europeana. Ce este insa important este ca masina este de vanzare acum.

Din pacate, proprietarul nu a anuntat si pretul pentru care fi vandut acest exemplar Mercedes-Benz 560 SEC AMG 6.0 Widebody dintre cele 50 produse vreodata. Uitandu-ne in trecut, putem vedea modele Mercedes-Benz 560 SEC AMG 6.0 Widebody care au fost vandute pentru sume importante, de peste 200.000 de dolari.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter