Un model Porsche 356 A Speedster din 1958 va fi scos la licitatie

Articol scris de Adi S., in data de 18 Februarie 2019

A venit vremea sa vorbim despre o noua licitatie care va fi organizata pentru un model special, produs in urma cu nu mai putin de 61 de ani. Este vorba despre un model Porsche 356 A Speedster care a fost livrat la un client din New York in urma cu mai bine de sase decenii.

Modelul a fost reconditionat, urmand sa fie capul de afis in cadrul unei licitatii organizate in Marea Britanie. Mai exact, este vorba despre evenimentul Race Retro Sale, care va avea loc in data de 23 februarie in Stoneleigh Park din Coventry. Ce spuneti, care ar fi pretul corect pentru un asemenea exemplar de marca?

Conform spuselor lui Nick Whale, director executiv al companiei care va organiza toata aceasta licitatie, modelul despre care vorbim astazi este unul cu totul si cu totul special. Whale a declarat in urma cu cateva zile ca “acesta este unul dintre cele mai bune exemplare Porsche pe care le-am scos la licitatie vreodata”.

De asemenea, Nick Whale a mai transmis ca “in ultimele decenii, 356 Speedster a devenit un model popular in randul colectionarilor”. In aceste conditii, ne putem astepta deja la un numar mare de colectionari cu dare de mana care isi vor dori sa plece acasa cu aceasta masina veche de nu mai putin de 61 de ani!

Modelul scos la licitatie acum este vopsit intr-o nuanta argintie. In urma cu 61 de ani, acesta a fost comandat de la un dealer auto din New York, Statele Unite. Insa, modelul despre care vorbim acum a fost cumparat in 2015 de un pasionat auto din Marea Britanie.

Acesta a fost scos atunci la licitatie in cadrul unui eveniment organizat la Pebble Beach, California. Pasionatul auto britanic nu numai ca l-a cumparat, dar si-a dorit si sa il reconditioneze complet. Desi nu stim care este motivul, acesta a decis in cele din urma sa se desparta de aceasta masina.

Ei bine, asa cum va puteti da seama din tot ceea ce am spus pana acum, acest Porsche 356 A Speedster este un model special, care “merita toti banii”, asa cum s-ar spune! Pretul acestor modele a crescut considerabil in ultimii ani, datorita interesului tot mai mare pe care au inceput sa i-l acorde pasionatii si colectionarii auto din intreaga lume. Conform a ceea ce sustin oficialii casei de licitatii care va organiza evenimentul, pretul acestui Porsche 356 A Speedster va fi cuprins intre 320.000 si 365.000 de euro.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Daca definitia sadomasochismului este aceea de a oferi placere prin acte care produc durere, atunci trebuie sa recunoastem ca am inteles, in sfarsit, de ce Citroën SM nu e altceva...
de - 22 Martie 2019
E un moment important pentru iubitorii de masini, unul in care restaurarea si modernizarea masinilor mai vechi devine o afacere excelenta. De aceea, pe langa multele variante Porsche deja existente...
de - 20 Martie 2019
Trebuie sa incepem cu ceea ce e evident: a fost nevoie de 6.000 de ore pentru a construi aceasta combinatie extrema de masina. Este vorba despre un Chevrolet din 1937,...
de - 19 Martie 2019
In momentul in care Porsche a decis sa inlocuiasca de pe piata senzationalele masini sport 356, si-a asumat un risc cu adevarat serios. Asta chiar daca departamentul de vanzari al...
de - 19 Martie 2019

Cele mai noi anunturi

30.00 RON - 22 Martie 2019
30.00 RON - 22 Martie 2019
30.00 RON - 22 Martie 2019
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare