Un model Toyota Supra A80 din 1994 a fost vandut la licitatie pentru o mica avere

Articol scris de Adi S., in data de 14 Martie 2019

Supra este, fara nici cea mai mica indoiala, unul dintre cele mai celebre modele ale celor de la Toyota, reusind sa starneasca si la ora actuala un val de interes imens in randul colectionarilor auto. Tocmai din acest motiv vorbim astazi despre un model Toyota Supra A80, fabricat tocmai in 1994, care a fost vandut in cadrul unei licitatii.

Ei bine, chiar daca vorbim despre un model care a iesit de pe portile fabricii in urma cu 25 de ani, acest Supra A80 a reusit sa se vanda pentru un pret foarte bun, dovedind inca o data ca modelele Supra sunt la mare cautare!

Ei bine, in urma cu cateva zile, un model Supra A80 din 1994 a facut obiectul unei actiuni de licitatie orgnazite de cei de la RM Sotheby’s, care a adunat mai multi colectionari auto din intreaga lume.

Exemplarul modelului nipon a fost vandut contra unei sume de 173.600 de dolari, adica echivalentul a aproape 154.000 de euro, ceea ce trebuie sa recunoastem ca nu este deloc putin. Mai mult decat atat, in urma cu cateva saptamani, un alt model Supra A80, fabricat tot in anul 1994, a fost vandut pentru 120.000 de dolari. In aceste conditii, putem remarca ca Supra A80 se bucura de un succes important, chiar si daca este evident ca nu vorbim despre un model extrem de rar!

Modelul care tocmai a fost vandut in cadrul licitatiei organizate de cei de la RM Sotheby’s a adunat la bord pana la acest moment putin peste 18.000 de kilometri parcursi. Modelul este echipat sub capota cu o unitate de motorizare bi-turbo, cu capacitate de 3.0 litri.

In 1994, exemplarul despre care vorbim astazi a fost vandut de un dealer din statul american Illinois. In primii doi ani de la cumparare, proprietarul masinii a parcurs la volanul acesteia nu mai putin de 9.500 de kilometri. La un moment dat insa, masina a ajuns in Elvetia, revenind in urma cu nu prea mult timp in Statele Unite.

Supra se bucura de un succes important si in prezent, actuala generatie a celebrului model trezind un interes sporit in randul pasionatilor auto. Conform spuselor oficialilor producatorului nipon, pe plan european, toate cele 900 de unitati disponibile pentru acest an au fost deja comandate de catre clientii interesati. Livrarea acestor modele va debuta in cursul acestei veri, urmand ca cei 900 de viitori proprietari ai modelelor Supra sa fie implicati intr-o serie de proiecte speciale organizate de cei de la Toyota.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Daca definitia sadomasochismului este aceea de a oferi placere prin acte care produc durere, atunci trebuie sa recunoastem ca am inteles, in sfarsit, de ce Citroën SM nu e altceva...
de - 22 Martie 2019
E un moment important pentru iubitorii de masini, unul in care restaurarea si modernizarea masinilor mai vechi devine o afacere excelenta. De aceea, pe langa multele variante Porsche deja existente...
de - 20 Martie 2019
Trebuie sa incepem cu ceea ce e evident: a fost nevoie de 6.000 de ore pentru a construi aceasta combinatie extrema de masina. Este vorba despre un Chevrolet din 1937,...
de - 19 Martie 2019
In momentul in care Porsche a decis sa inlocuiasca de pe piata senzationalele masini sport 356, si-a asumat un risc cu adevarat serios. Asta chiar daca departamentul de vanzari al...
de - 19 Martie 2019

Cele mai noi anunturi

30.00 RON - 22 Martie 2019
30.00 RON - 22 Martie 2019
30.00 RON - 22 Martie 2019
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare