Lancia Delta Integrale reconstruita de Automobili Amos: ce modificari ii aduc italienii?

Lancia Delta Integrale Automobili Amos

Lancia Delta Integrale este o poveste frumoasa pentru multi pasionati de automobile, insa o buna parte dintre ei nu cred ca o vor mai revedea vreodata pe strazi in toata splendoarea ei. Nimic mai gresit decat aceasta afirmatie. Specialistii de la Automobili Amos vor sa reinventeze celebrul model. Se spune despre versiunea noua ca are in componenta 1000 de piese noi-noute. Italienii de la Automobili Amos vin si cu anuntul surpriza: primul model din serie este aproape gata.

Asa ca, dragi pasionati de masini de colectie, de masini clasice sau pur si simplu de povesti, urmeaza ca specialistii de la Automobili Amos sa va ofere o poveste cu aroma de odinioara care va va face inima sa tresalte de bucurie, mai ales daca va bate necontenit pentru masinile atinse de istorie.

Caroseria modelului Lancia Delta Integrale este confectionata in totalitate din aluminiu si… manual. Piesa si mai interesanta este partea frontala care a fost confectionata din fibra de carbon. Fondatorul firmei care se ocupa de restaurarea sau reinventarea modelului Lancia Delta Integrale - Eugene Amos, fost pilot de curse - a reusit sa reconstruiasca si interiorul si sa se inspire de la celebrul model Delta S4.

Gurile rele spun ca interiorul nu are nicio legatura cu povestea masinii si ca nu este atat de grozav pe cat se spune, insa Eugene Amos stie cat suflet a pus in reconstructia acestei masini, asa ca gurile rele nu-l vor impiedica sa-si termine proiectul pentru a-l putea arata intregii lumi. Si cu siguranta aceasta masina isi va gasi cumparator pentru ca intotdeauna exista un pasionat de autombile caruia ii bate inima si mai tare atunci cand vede si simte o ciudatenie pe patru roti gata sa fure mintile.

Motorul va fi imbunatatit, asta pe langa suspensia care are o geometrie speciala. Asa cum spuneam, in reconstructia acestei masini s-a pus mult suflet. Proiectul a durat destul de mult, insa Eugene Amos vrea sa-si vada “copilul” pregatit sa plece pe picioarele lui catre un pasionat de automobile.

Specialistii de la Automobili Amos aproape au reusit sa redea viata unui automobil pe care multi au crezut ca nu-l vor mai vedea niciodata. Italienii reusesc, cu siguranta, sa faca din ratusca cea urata… cea mai frumoasa printesa pe patru roti.

Stim ca va dorit si cateva detalii despre pret, dar avand in vedere ca proiectul nu este finalizat, va trebui sa mai avem putina rabdare pana vom afla si aceasta informatie.

Videoclipul zilei

Newsletter

Whatsapp