Porsche 356 C4S creat de Emory Motorsports: caroserie clasica si tractiune integrala de la 911!

Articol scris de Marian P. , in data de 26 Februarie 2019

Inca de aparitia pe piata a modelului Singer, in 2009, multi au fost cei care si-au dorit o bucata din gigantica "placinta" universala Porsche, dar putini sunt cei care au reusit sa interactioneze cu una dintre creatiile lui Rob Dickinson.

Tocmai de aceea, daca vrei sa iesi cumva in evidenta fata de ceilalti posesori de Porsche, in zilele noastre, e absolut necesar sa faci ceva diferit.

Ei bine, diferit este doar o singura modalitate de a descrie acest Porsche 356 C4S creat de Emory Motorsports. O alta modalitate? Simplu: o masina cu adevarat spectaculoasa!

Produsa pentru un client care voia sa mearga cu masina la ski, pe coasta de est a Americii, e vorba despre un proiect unic, unul care combina caroseria unui Porsche 356C (1964) (probabil cea mai frumoasa masina construita vreodata in Stuttgart!) si sasiul cu tractiune integrala a modelului 911 din 1990.

Pentru unii ar putea fi un sacrilegiu. Ce o salveaza, cu siguranta, este faptul ca arata atat de bine, rezultatul final fiind o masina foarte usor de folosit, ba chiar, indraznim sa spunem, un Porsche clasic cu imagine destul de utilitara.

Botezata, chiar de catre proprietar, "AllRad", adaugarea pneurilor mai mari si a jantelor negre din otel, alaturi de portbagajul personalizat de pe acoperis, transforma aceasta masina in cel mai surprinzator model off-road de pe pamant.

Si schimbarile nu se regasesc doar aici. Combinatia dintre motorul in patru cilindri Emory-Rothsport, care produce peste 200 de cai putere, si curba de greutate (975 de kg), inseamna ca masina atinge performantele necesare pentru valoarea sa.

Sa nu uitam ca producerea unui model de acest gen care iese in evidenta tine foarte mult de detalii asa ca, in afara de volanul Momo Heritage, minunatul interior de culoare verde si lentilele galbene ale farurilor, tot ce inseamna AllRad reprezinta o combinatie perfecta intre modern si retro.

E oare posibila o masina mai cool decat aceasta? Voi ce parere aveti?...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Modelul BMW M3 este, pe buna dreptate, considerat a fi una dintre cele mai bune si performante masini din toate timpurile, motiv pentru care preturile generatiilor mai vechi urca vertiginos. ...
de - 12 Aprilie 2019
Unele masini clasice isi traiesc viata ca regine ale garajului si nu vad lumina zilei, de frica prafului sau a intemperiilor. Desi astfel de specimene sunt impresionante, adevaratele piese de...
de - 9 Aprilie 2019
BMW a avut intotdeauna o filosofie proprie in materie de design. Grila frontala, sub forma de rinichi, a devenit rapid unul dintre simbolurile puterii bavareze si, odata cu alte elemente,...
de - 5 Aprilie 2019
Acest Porsche 356 Coupe din 1952 are mare nevoie de atentie si, poate cel mai important lucru, cauta un nou proprietar. Este, insa, o afacere buna? Primul lucru pe care-l...
de - 5 Aprilie 2019

Cele mai noi anunturi

Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare