Cadillac Eldorado Brougham scos la licitatie! Afla ce pret are si de ce este atat de special?

Cadillac Eldorado Brougham scos la licitatie! Afla ce pret are si de ce este atat de special?

Cateodata te mai prinde si pe tine febra aceasta a soferilor smecheri. Si trebuie sa recunosti ca ai da orice sa te simti ca in filmul ala cu mafioti pe care l-ai vazut aseara… sa ai o masina cu privire puternica, nu neaparat cea mai noua generatie, dar sa aiba ceva poveste in spate, sa ai in bord o viteza legala decenta care mai mult sa-ti permita sa plutesti pe strazile Bucurestiului, noaptea, atat de tarziu ca abia daca mai vezi vreo masina si bulevardele sunt neinchipuit de goale.

Si cu totii visam la asta cateodata, dar visam si la masina cu care putem face asta. Nu stiu ce masina ati ales voi in filmul vostru, dar in al meu exista acest Cadillac Eldorado Brougham. Iar surpriza cea mare pentru mine a fost ca tocmai ce urmeaza sa fie scos la licitatie. 

Automobilul gratios a fost construit in doar 99 de exemplare, asa ca nu pot decat sa ma gandesc ca daca m-as urca la volanul lui… m-as simti si mai speciala. Cadillac Eldorado Brougham a fost construit in urma cu aproape 60 de ani si te imbie cu aer conditionat si arcuri conventionale pe puntea spate.

Motorul stie si el o poveste frumoasa si e gata sa ti-o spuna in fiecare noapte, daca ai face ca mine si l-ai scoate pe bulevardele Bucurestiului: un motor aspirat cu capacitate de 6.4 litri, 8 cilindri in V capabil sa-ti produca fiori si un orgasm pe cinste care valoreaza 345 de cai putere.

Automobilul din imagini este usor erotic prin prisma senzatiei pe care ti-o ofera. Unde mai pui ca a fost si asamblat manual de specialistii de la Pininfarina. Cadillac cucereste fie ca esti barbat, fie ca esti femeie. Produce senzatii de neuitat si ca sa faca asta pentru inca un norocos, va fi scos la vanzare prin licitatie. Licitatia va avea loc la inceputul lunii septembrie in Auburn, Indiana. Pretul? Intre 63.987 euro si 85.316 euro.

Eu nu am banii astia, dar visez ca il conduc noaptea, cand nu ma poate deranja nici macar cel mai mic sunet al masinilor din jur. Asta ca sa pot savura tot ce are de spus acest Cadillac Eldorado Brougham.

Daca printre voi se afla norocosi care dispun de aceasta suma, cred ca e cazul sa dati fuga la licitatie la finalul lunii pentru ca o asemenea bijuterie nu este de scapat.

VIDEOCLIPUL ZILEI