Bella Elan Coupe este un Audi TT, un Corvette si un Chevrolet din 1937

Bella Elan Coupe

Trebuie sa incepem cu ceea ce e evident: a fost nevoie de 6.000 de ore pentru a construi aceasta combinatie extrema de masina. Este vorba despre un Chevrolet din 1937, a patra generatie Corvette si prima generatie a unui Audi TT, adica despre un mix cel putin extrem de ciudat.

Desi ne indoiam ca s-ar putea gandi cineva sa combine toate aceste masini, iata ca am fost contrazisi, iar rezultatul este cel pe care-l vedeti in acest articol. Mii de ore de munca au dus la aceasta "masina intr-un stil french deco", care este dotata cu numeroase si interesante caracteristici.

Intr-un mod care nu ne este chiar de inteles, acest Bella Elan Coupe combina o jucarie Hot Wheels la scala normala cu elemente fictionale din artdeco. Rezultatul? Unul dintre cele mai interesante vehicule aflate la vanzare in acest moment.

De putere se ocupa un motor LS1 Chevrolet de 5,7 litri, care are alaturi o cutie de viteze automata conventionala de la un model Corvette C5. La interior, veti ramane marcati de bordul modelului Audi TT, la care nu ne-am fi asteptat in aceasta combinatie.

Pe langa folosirea a numeroase componente Audi, cabina a fost serios modificata, cu inserturi de lemn si instrumentar de bord complet personalizat, care ii ofera o imagine si mai interesanta. Incintele sonore, oarecum ciudat amplasate, completeaza aceasta imagine... altfel.

Cei mai bine pregatiti dintre voi vor observa si accentele de lemn de pe panourile portierelor sau pragurile frumos furniruite, inca o dovada a faptului ca proprietarul original al masinii a fost cu adevarat indragostit de ea.

Masina si motorul nu au acoperit decat putin peste 2.800 de km, motorul V8 LS1 fiind folosit doar pentru testare, de unde si acest kilometraj extrem de scazut.

Deocamdata, ceea ce ne dorim cel mai mult este sa urcam la volanul acestui vehicul exceptional, despre care vanzatorul spune ca se conduce ca un Corvette LS1, in special gratie platformei pe care a fost construit.

Ei bine, aceasta creatie ciudata si, in acelasi timp, minunata, a fost recent listata pe eBay si, daca va grabiti, ar putea fi chiar o afacere foarte buna.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter