Adam Levine (Maroon 5) isi scoate la licitatie modelul Mercedes-Benz 300 SL Gullwing

Adam Levine Mercedes-Benz 300SL Gullwing

Da, ati citit bine! Un model senzational Mercedes-Benz 300 SL Gullwing din 1955, detinut de solistul de la Maroon 5, Adam Levine, va fi scos la licitatie, in weekend, prin intermediul casei de licitatii RM Sotheby’s, in Fort Lauderdale.

Levine este proprietarul acestei masini extrem de cunoscute de aproximativ sase ani si a fost surprins, de multe ori, de catre paparazzi, la volan. Din pacate, nu avem prea multe informatii despre aceasta varianta 300 SL care va fi scos la licitatie.

Ceea ce stim cu adevarat este ca numarul motorului de pe masina este cel real si ca modelul se bucura chiar de vopseaua argintie originala.

In cabina, ne intalnim cu piele de culoare albastru inchis, cu mai multe accente argintii, un volan cu doua spite, dar si butoane analoage senzationale. La o privire mai atenta, pe kilometraj apare o cifra intre 82.845 si 82.847 de km, care arata ca masina nu a petrecut timp doar in garaj.

Istoria modelului inainte de Adam Levine nu ne este cunoscuta, dar ne este extrem de clar ca fiecare dintre proprietarii anteriori au avut mare grija de acest model Mercedes-Benz unic. Scaunele de piele, de exemplu, arata aproape noi, vopseaua pare sa fie in foarte bune conditii, iar compartimentul motorului este destul de curat.

N-ar fi deloc iesit din comun ca modelul 300 SL sa aduca, in zilele noastre, la o licitatie, o suma cuprinsa intre 2 si 3 milioane de dolari.

Cu toate acestea, avand in vedere numarul de km de la bord, specialistii au estimat un pret intre 1 si 1,4 milioane de dolari. Sunt multi bani, dar trebuie sa luam in considerare faptul ca vorbim despre o versiune originala si bine intretinuta a modelului 300 SL Gullwing.

Newsletter

Whatsapp