Vreti sa cumparati acest BMW E30 M3 din 1988? Ati face bine sa va grabiti...

Modelul BMW M3 este, pe buna dreptate, considerat a fi una dintre cele mai bune si performante masini din toate timpurile, motiv pentru care preturile generatiilor mai vechi urca vertiginos.

Prima generatie a modelului M3 a fost E30 si a fost initial lansata ca model oficial al anului 1986. Echipat cu un propulsor in linie in patru cilindri fie de 2,3, fie de 2,5 litri, in functie de an sau de versiune, modelul E30 M3 s-a bucurat de mult succes si a devenit rapid un obiect de colectie.

Ca rezultat, preturile exemplarelor in buna stare au explodat, iar masina pe care v-o prezentam in astazi, in acest moment de vanzare (prin licitatie) prin Bring A Trailer, nu face "opinie separata"!

E vorba despre un model din 1988 finisat intr-o nuanta neagra, oficial botezata Diamantschwarz Metallic (negru diamant metalic). Vehiculul pastreaza mare parte din componentele exterioare originale, dar ruleaza pe o pereche de jante din aliaj personalizate de 16 inch, cu pneuri BFGoodrich. Si asta nu e singura modificare fata de original.

Interiorul cabinei se potriveste perfect cu exteriorul, fiind tapitat cu piele neagra, pe care o intalnim atat pe scaune cat si pe interiorul portierelor. In ciuda varstei masinii, interiorul masinii pare sa se prezinte in conditii rezonabile.

Acest model M3 este propulsat de un motor in linie in patru cilindri, de 2.3 litri, care a fost reconstruit in 2016. Cat a costat? O nimica toata: 12.600 de dolari.

In aceasta operatiune, au fost inlocuite multe dintre piesele imbatranite ale masinii: garniturile, inelele pistoanelor, rulmentii, dispozitivele de tensionare ale lantului sau valvele.

Sa nu uitam, de asemenea, sa amintim ca la acest motor este cuplata o cutie de viteze manuala in cinci trepte.

Modelul poate fi gasit, in acest moment, in Calgary (Canada). Desi are la bord nu mai putin de 140.000 de km, vanzatorul tine sa mentioneze ca masina nu a fost condusa decat 200 de km dupa refacerea motorului.

Pana acum, cea mai mare suma oferita pentru acest model depaseste 30.000 de dolari asa ca, daca va intereseaza, va sfatuim sa va grabiti sa licitati.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter